Ötvös Tibor

Készül az újabb Lord of the Rings Online kiegészítő

Miközben a World of WarCraft minden egyes mozzanatát milliók követik árgus szemekkel, addig a többi, nem kevésbé remek MMO-ról szinte alig hallani.

Pedig sikerrel fut az Age of Conan és az Eve Online is, ám a Matrix Online szerverei már feladták a harcot és leálltak. Mindenesetre a Gyűrűk ura filmek hatására felbukkanó Középfölde-szeretet eddig csak az EA meglehetősen kétes minőségű akciójátékaiban (jó, a Battle for Middle-Earth is sikerült, de az stratégia) bukkant fel, ám a Codemasters színeiben megjelent Lord of the Rings Online végre méltóképpen dolgozta fel a történetet.



Mindenesetre a WoW őrület ezt a játékot is elnyomni látszik, hiszen alig-alig olvasni róla bármit is, pedig már megjelent hozzá egy fantasztikus kiegészítő és most bejelentették a második csomagot is. A Siege of Mirkwood alcímű programban folytatódik a Mines of Moriaban megkezdett sztori és le is zárják a készítők egy epikus küzdelemmel. Emellett a szintlimitet felemelték 65-re, a legendás tárgyakat pedig a hatvanas szintig tudjuk fejleszteni. Eljutunk Dol Goldur erődjébe és talán a rajongók egyik legvadabb vágya is teljesül: összecsaphatunk a boszorkánykirállyal. A kiegészítő elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Ha egy MMO-hoz már a 2. kiegészítő készül akkor az nem arra utal, hogy rosszul megy a szekér.

    Tény, hogy nem nagyon reklámozzák, lehet ezen spórolnak. Én játszottam vele még az első kiegészítő megjelenése előtt, nem rossz.