Ötvös Tibor

Végleges címet kapott a C&C 4

Közel egy hónapja, hogy az Electronic Arts az akkoriban frissen bejelentett és a sorozatot lezáró Command & Conquer negyedik részének alcímére versenyt írt ki, ezzel a rajongókra bízván a végleges döntést.

Klikk ide!
Nos, a hírek szerint végül egyetlen fan-made cím sem nyerte el a testzését a fejlesztőknek, így maradtak a bevált formulánál és ők nevezték el a gyermeküket. Így a jövőre megjelenő stratégiai játékot hivatalosan Command & Conquer 4: Tiberian Twilight címen lehet majd keresni. Ennek örömére megérkezett az első hivatalos dobozkép is, melyen Kane feszít.

A rajongók mindenesetre eléggé felháborodtak a végleges címen, hiszen most úgy tűnik, mintha ez az egész névadási dolog csak puszta marketing lett volna (az is volt, ez egyértelmű). Ráadásul kiderült, hogy a Tiberian Twilight anno a Westwood ötlete volt és egy korábbi kiegészítő kapta volna ezt a címet, ám végül egy másik lett a nyertes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • aadam #7
  ha már a cimmel nem tudtak nagyot alkotni akkor legalább remélem a játékkal összehoznak valamit de az EA-t ismerve nem sok jóra lehet számítani
 • opeca #6
  Most komolyan azt akarják elhitetni, hogy a "Tiberian Twilight"-nál jobb címet nem küldtek be?

  Na neeee
 • Julius Caesar #5
  Igen, trilógia lett volna Tiberian dawn-sun-wwilight névvel, ugye aki tud angolul érti. Csak az EA össze-vissza szarta. (Igazából nekem tetszik a c&c3, mert jó lett, de azért több kéne ma már).

  Másrészről remélem ez is jó lesz. Hármas, mint mondtam tetszett.

  Ja és hajrá GDI!
 • Rotcsa #4
  Generalst a népnek!!!
 • asysoft #3
  Tudtommal nem kiegészítő kapta volna a Tiberian Twilight címet, hanem trilógiának volt tervezve a sorozat, Tiberian Dawn, Tiberian Sun, s a fent említett címet viselték volna (illetve viselték) az egyes részek.
 • Eriongtk #2
  Red Alert2 : YR óra megjelenő játékaik nem hajtanak másra, csak a marketingre (pénzre)... Valahogy elvesztette már a varázsát, pedig kezdetektől fogva nagy c&c rajongó vagyok, ezt a részt szerintem kihagyom... :(
  (Sose felejtem el, legelső alkalommal még a sima c&c-ben, nem gyártottam refinery-t mert h milyen drága :P )
 • GG #1
  És hogyan osztják el az 50 ajándékot amit a azonnos nevet beküldök közt akarnak kisorsolni? Ja köztük vagyok én is, mert én is gondoltam hogy csak marketing de egy próbát megér. :)