Ötvös Tibor

Jövőre jönnek az Alien játékok

A Sega politikáján nem igazán lehet eligazodni. Először bejelentik, hogy leállítják az Alien játékok fejlesztését - Aliens vs Predatort kivéve -, majd utána visszakoznak és mégis tovább finanszírozzák a Gearbox FPS-ét is.

Most pedig a kiadó vezetője, Mike Hayes bejelentette, hogy az Aliens vs Predator sikerén múlik a többi játék sorsa. A mondatból jogosan olvasható ki a többes szám és a kérdésre, miszerint mennyi Alien játék lesz, csak annyit felelt, hogy a Colonial Marinesen kívül még egy program van előkészülőben.

Hayes a titokzatos harmadikról (csak nem a törölt RPG lesz az?) további információt nem árult el, ám azt gyorsan hozzátette, hogy a Gearbox játékának sorsa is a Rebellion programozóinak kezében van. Ha ugyanis az Aliens vs Predator nem teljesíti az elvárt szintet, akkor még jó sokat kell várni a Colonial Marinesre és az is elképzelhető, hogy végül inkább ki sem adják.



Ám ha sikeres a program, akkor a 2010 elején megjelenő játékot 6-9 hónap múlva követi a Gearbox játéka és akkor lebbentik fel a fátylat a titokzatos harmadikról. Vagyis ideális esetben jövőre kétszer is összecsaphatunk az Idegenekkel.

Nem sokkal ezután a Rebellion egyik fejlesztője, Tim Jones árult el pár dolgot a programjukról. Először is elmondta, hogy a sztori A végső megoldás: halál után 30 évvel játszódik, vagyis jóval modernebb felszerelésekkel szállhatunk majd szembe az Alienekkel. Lesz itt erősebb páncélzat és fejlettebb fegyverarzenál. A játék PC-n, X360-on és PS3-on is egyszerre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #5
    Alient a népnek!
  • Magiszter #4
    Hát ha még Republic Commando szerű csapatirányítást is tennének bele...
  • grebber #3
    Egy Alien világban játszódó rpg mekkora lenne már!
  • Tower Guard #2
    Nah csak lesz mostmár valami. Én az új avp-re leszek lejobban kíváncsi, hisz a predator is nagy kedvenc :)
  • kissssss #1
    ahhh nem lesz ennek jó vége ha így fojtatják ezt a huzavonát -.-