Ötvös Tibor

Készül a Silent Hunter 5

A Ubisoft a GamesComon mutatta be az első videót a klasszikus tengeralattjáró-szimulátor, a Silent Hunter ötödik részéből. A játékban egy tengerész mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást.

A Silent Hunter a leghíresebb és legnagyobb múltra visszatekinthető tengeralattjáró-szimulátor. A játék még DOS-on debütált 1996-ban és azóta további három részt ért meg. A negyedik, eddigi utolsó játék 2007 márciusában debütált és azóta elég nagy volt a csend a franchise háza táján. Mindenesetre most a Ubisoft bejelentette, hogy már javában zajlanak a Silent Hunter 5 munkálatai és rögtön egy debüt-trailert is hoztak Kölnbe.


A fejlesztést a Ubisoft román kirendeltsége végzi, a megjelenést pedig 2010-re lőtték be. A játékos a Földközi - tengeren és az Atlanti - óceánon kapja majd a bevetéseket és választhat, hogy a németek vagy a szövetségesek oldalán száll harcba a II. Világháborúban. A nagyobb élethűség kedvéért a játékos FPS nézetben is végigviheti a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • moho #4
    Erre még várni kell 4-5 hónapot
  • Falcon87 #3
    Itt várok rá három hónapja, késik egy kicsit :S
  • csuszi #2
    Én nemtom, de maj jön Bambi és megmondja a frankót
  • kovadam87 #1
    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én egyszerűen élek halok ezért a játékért :) Igaz az előző része nem tetszett annyira, habár a most készülő 5. rész aratni fog :-) Mindenkinek ajánlom majd kipróbálásra! =)