Ötvös Tibor

Új Mass Effect 2 karakterek

Elkezdődött az idei GamesCom, mely a szomszédos Kölnben zajlik. A kiállításon a legtöbben a Blizzard Diablo III és StarCraft II - no meg Molyneux titokzatos - játékát várják, ám ma a BioWare is érdekes infókat tudatott a Mass Effect folytatásáról.

Az Electronic Arts konferenciáján bemutattak egy videót, melyben egy új karakter is felbukkan. Ő Grunt, egy vérszomjas Krogan, aki még soha nem talált legyőzőre. Felülmúlhatatlan fizikai ereje Shepard parancsnok csapatának pótolhatatlan tagjává teszi, amennyiben meg tudjuk "szelidíteni" - de még ekkor sem bízhatunk benne 100%-ig.


A történet szerint Shepard parancsnok és csapata újabb öngyilkos küldetést kapnak. A galaxisban ugyanis folyamatosan apad az emberi faj létszáma és a parancsnoknak kell kideríteni, hogy mi áll ennek a hátterében. A küldetésünk sikere azon múlik, hogy mennyire tudjuk magunk mellé állítani csapattagjainkat.



A másik új karakterről a nevén - Thane - és a fenti képen kívül semmi érdemlegeset nem tudtunk meg. A Mass Effect 2 elméletileg januárban jelenik meg PC-re és X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SZEG007 #5
    Azért Thane-röl tudjuk azt is hogy a galaxis legprofibb bérgyilkosa:)
  • blessyou #4
    Ezért is remélem, hogy nincs igazam :)
  • Broafka #3
    hát akkor elég lapos lenne a történet...
  • haxoror #2
    remélem lesz valami fasza harci robot karakter is.
  • blessyou #1
    biztos az a cucc áll a háttérben, amit a kroganok ellen is bevetettek, a reprogátló, vagy micsoda :)