Ötvös Tibor

A Timesplitters 4 a Crysis készítőinek kezében

A TimeSplitters egy remek kis FPS, melynek szép eladásai nem tudták megmenteni a fejlesztőket. Az eddig három részt megért FPS a Free Radical munkája és már a negyedik részről láthattunk koncepciós terveket, mikor a cég csődöt jelentett.

Ám szerencsére a Crysis fejlesztői mentőövet dobak az angol csapatnak és Crytek UK néven újraalakultak és folytatják a munkálatokat. Ám legelső feladatuk nem a TimeSplitters 4 lesz - legalábbis a kirendeltség vezetője, Karl Hilton elmondása alapján. "A jövőt tekintve, szeretnénk továbbra is egyedi játékokat készíteni és jelenleg is épp ezen ügyködünk. Még korai bármit is mondani, de van egy igazán remek cucc, amivel most épp foglalkozunk. Ha kialakul a végleges terv, akkor felkeresünk pár kiadót, akiknek remélhetőleg tetszik majd" - nyilatkozta.

Korábban az a hír is felmerült, miszerint a TimeSplitters 4 a CryEngine 3-at használja, de a komoly realizmus helyett a Borderlandsban látott rajzfilmes grafikát használja majd. Hilton erre csak annyit reagált, hogy még nem született döntés, hogy a Team Fortress vagy a Modern Warfare 2 irányába induljanak el a játékkal. Most azonban a saját tervük és a Crysis 2 mellett nincs is idejük ilyesmin töprengeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rgerg #2
    nem sajnalom toluk
  • bertino #1
    Yerli-ék eléggé tele lehetnek lével.