Ötvös Tibor

Földonkívüliek az ötödik Fallout 3 DLC-ben

Bár a Bethesda kifjezetten megígérte, hogy a megjelenésétől kifejezetten sikeres Fallout 3-hoz összesen három kiegészítő lát majd napvilágot, most mégis már az ötödik DLC bejelentéséről vagyunk kénytelenek beszámolni.

Nem mintha baj lenne a kiegészítőkkel, ám sajna a Fallout 3 DLC-k (Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel és Point Lookout) hemzsegtek a hibáktól és ezzel eléggé lerontották a játékélményt is. Mindenesetre a fejlesztők most égre-földre esküdöznek, hogy az augusztus 3-án megjelenő Mothership Zeta már minden hibától mentes lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

A megszállott rajongók bizonyára emlékeznek még az alapjátékban arra a jelenetre, ahol egy lezuhant UFO-val találkozhattak, benne egy halott idegennel és egy működő Alien Blaster fegyverrel. Nos, a Mothership Zeta itt veszi fel a fonalat. A lezuhant űrhajó az utolsó pillanatban küldött egy vészjelzést a Zeta anyahajónak, amely el is jön a drágaságáért, ám mivel csak minket talál ott, így minket visz magával.

És ezzel meg is kaptuk az eddigiektől teljesen eltérő helyszínünket, az űrhajót, ahol természetesen a szabadságunk elérése lesz a feladat. Az új helyszínhez új ellenfelek és új fegyverek (Alien Atomizer, Alien Disintegrator, Drone Cannon) és új öltözékek (Gemini-Era Spacesuit, Samurai Armor) is járnak. A Mothership Zeta PC-n és X360-on lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #1
    legyen mán egy hsz