Ötvös Tibor

Call of Duty: Modern Warfare 2 gyűjteményes kiadások

A Call of Duty: Modern Warfare 2 már eleve sikerre van "ítélve" és elnézve az Activision által bemutatott gyűjteményes kiadást ezen nem is érdemes csodálkozni.

Miközben általában az ilyen Collector's Editionökhöz kizárólag olyan dolgokat adnak, amelyeket csak a rajongók értékelhetnek, addig a Modern Warfare 2 egy mindenki számára értékelhető "ajándékot" ad a gyűjteményes kiadásához. Ráadásul rögtön két ilyen kollekció is van: a Hardened Edition tartalmazza a játékot, egy acéltokot, egy artwork-mappát és egy kódot, amivel ingyen letölthető a Call of Duty első része. Ennek ára jelenleg 80 dollár (15e forint).



A képen látható Prestige Edition viszont a fent említetteken kívül tartalmaz egy működő és funkcióját remekül ellátó éjjellátó készüléket valamint a fejet, amin tarthatjuk. Ennek ára kicsit húzósabb, 149 dollárt (29e forint) kell leperkálni, ha szeretnénk éjszakai túrákra menni. A programra mostantól lehet leadni az előrendeléseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tamasmi87 #7
    hali!elakadtam!amikor a két katonát el kell vinni a tengeralatjáróhóz,ott az egyik beáll védekezni,és a másik követ,majd az is leáll védekezni,de hiába megyek fel az eóépületre amit elvileg védenem kellene,a 2 katonám nem követ,pedig nincs több ellenség...valaki tudja mi a teendő most??köszi
  • Vogel #6
    MP5-öt nem adnak hozzá? Ejj de kár... Éjjelátó:D persze, teszel bele elemet és zöldre vált a nappali kép osz jonapot, (véletlenül sem jó estét)
  • Rage47 #5
    vmi gagyi cucc lesz valszeg.
  • Balumann #3
    Hát ez komoly :D És egy egyszerűbb éjjellátótávcső 100 körül van ha jól láttam, tehát meg is éri. Így tényleg sikeres lesz :o
  • gyandor #2
    Nem rossz. A "gyűjteményes" kiadás elég furán hangzik. Talán jobb lenne a gyűjtői változat/kiadás, vagy gyűjtőknek szánt kiadás.
  • xido #1
    Ilyet szabad egyáltalán forgalmazni így?
    ha behoznák,eskü megvenném:)