Ötvös Tibor

Csúszik a Max Payne 3 és a Maffia 2

Rossz hír a Maffia 2, BioShock 2 és Max Payne 3 rajongóknak, miszerint a Take-Two a mai napon bejelentette eme három programjának csúszását.

A friss közlemény szerint mindhárom program 2010. első félévében jelenik meg, ám a csúsztatás pontos okairól nem adott felvilágosítást a kiadó. Annyit azonban elárultak, hogy a 2009-es üzleti évük elég gyatrán sikerült és remélik, hogy a következő jobb lesz.



A BioShock folytatása biztos sikernek ígérkezik, ám a másik két játékkal kapcsolatban elég komoly fenntartások vannak. A Maffia folytatása már ki tudja hanyadik csúsztatását kapja, a Max Payne 3 eddig megjelent részletei pedig nem arattak túl nagy sikert a rajongók körében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #4
    Elég szomorú hogy a bioshock 2 biztos sikernek tűnik...Az első részt sem értetem mért istenítették.
    Az első fél óra/óra játék fenomenális,tény. Viszont ezután egy monoton Bigdedi gyilokká válik a egész,menni előre leölni xy bigdedi-t tovább jön valami kis stori elem,új helyszín xy bigdedi megölés,kis sztorielem..A sztori maga nem lenne rossz de a játékmenet monotonítása 0-ra csökkenti egy idő után a élményt, vége felé már ímmel ámal játszottam vele..És most hogy még egy kicsit azt a kis nyomasztó horror hangulatot is elvegyék,mi magunk is bigdedik leszünk..Hát ez remek,tehát mégmotonab módon gyilokoljunk mindenkit halomra a minimál sztorielemek megkapásáért, 0 horror hangulat mellett (az nagy hangulat hogy eldeformálódott élőlények támadnak ránk és halomra kell ölni őket,tényleg:) )...
    A Bioshock a régi System Shockok közelébe sem ér semmilyen téren...Kár érte inkább azt próbálták volna folytatni,ehelyet a totálközép játék helyett...
  • Atkamon #3
    Maffia két f-el, ezaz...
  • Sanyix #2
    bassza meg még mindig lehet várni a mafia 2-re....
  • Risu Führer #1
    a mafia 2 eddig is akkora volt bejelentve.