Ötvös Tibor

Feltámad az Alien Breed

Volt idő, amikor a Team 17 nevét nem csak az újabb és újabb Worms-játékok (vagy a nagyon ciki Leisure Suit Larry: Box Office Bust) kapcsán említették meg, hanem olyan kultikus, még Amigára megjelent sorozatokért feleltek, mint a Body Blows, az Assassin, a Superfrog vagy a Project-X.

Ám a kukacok után második legsikeresebb címűk egyértelműen az Alien Breed volt, amely egy "szimpla" felsőnézetes lövölde volt, ám hangulatilag akkoriban szinte mindent odavert. A Tower Assault alcímet kapott második rész jobb grafikával, nagyobb ellenfelekkel még jobb eladásokat produkált.

Klikk ide! Klikk ide!

A közel 15 éves pihenés után a fejlesztők a mai napon bejelentették, hogy folytatják a sorozatot és Alien Breed Evolution címmel már javában heggesztik a következő epizódot. A mellékelt képeken is látszik, hogy a játék alapjai nem változnak, vagyis továbbra is Alienekre hasonlító szörnyeket kell írtanunk egy haverunkkal az oldalunkon.

A Team 17 a grafikát sem aprózza el és a manapság nagyon jól menő Unreal3 Enginet licenszelte a programjához. Sajnos a fejlesztés még messze van a végétől és eddig sem célplatformot, sem pedig megjelenési dátumot nem jelentettek be a srácok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kozik #2
    hegesztik?
  • zidder #1
    Kis korrekció: a Tower Assault a 3. rész volt.