Ötvös Tibor

Test Drive Unlimited folytatás

Hosszú évek kemény munkájával sikerült elérni, hogy a korábban jól csengő Test Drive címet mára egy budget-kategóriás játéknak minősítsük.

A franchise talán utolsó élvezhetőbb darabja az Unlimited alcímet viselte, mely konzolokon viszonylag szép eladásokat produkált és maga a játékmenet is elég tartalmas volt. Mindenesetre két évvel az előd megjelenése után szép csendben kikerült a netre a hír, miszerint a fejlesztők már gőzerővel dolgoznak a második epizódon és ezzel együtt pár vázlatrajzot is nyilvánosságra hoztak.



A fejlesztő Eden Games azonban elég szűkmarkúan bánt az információkkal, hiszen ezen kívül mindösszesen csak annyit tudtunk meg, hogy a játék folytatja az előd játékmenetét, ám ezúttal jóval nagyobb területet kapunk majd. Állítólag hamarosan bővebben is nyilatkoznak a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #11
    énis megvettem 3000 ft-ért, és egyszer se dobott ki :)
  • saxicola #10
    PC-n jó eladásokat produkált. Rengeteg ismerősömnek is megvan. 2000Ft-ra leesett az ára, de ez nem meglepő egy két éves játéknál.
  • Dante73 #9
    1; A cikk úgy hülyeség, ahogy van. (Mi az, hogy a TDU óta lecsúszott a budget kategóriába a játék? Újabb nem volt ami lecsúszhatott volna, és egy több, mint 2 éves játékot, még szép, hogy nem egy új árába adnak)
    2; A 2 is O'ahu szigetén játszódik majd, csak kapunk +900Km-nyi földutat is. Tehát a terület UGYAN AKKORA mindössze több út lesz rajta.
    3; Konzolon eléggé bukásszagú volt a dolog, (Ettől várta ATARI a megmentését többek közt, de nem jött össze, míg PC-n a mai napig komoly rajongótábora van, és ma is rengetegen nyomják)
    4; Már a TDU kiadásakor elkezdték fejleszteni a játékot. Most annyi történt, hogy kiadtak pár concept artot.

    Szóval a hír igaz. Csak nem Moszkvában, hanem Kijevben, nem Ladákat, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. A többi stimmel....
  • wolruf #8
    Irigyellek :(((
  • Indigo #7
    A "debil-árkád" kategóriában jó, de ha egy értelmes árkád autós játékra vágyik az ember, akkor édeskevés...
  • Balumann #6
    Jónak jó, de hát nem egy Midnight Club 2 vagy TDU sajnos (de a TDU kicsit más kategória).
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Akkor valamit nagyon elszúrtatok...
    Eredeti DVD-vel nyomtam végig az egészet (v1.66A + Mega Pack): soha, egyetlen fagyás, kidobás, bug...
    Csak nem kiválasztott vagyok?
  • wolruf #4
    dettó. Eredetiben még 11000-ért vettem, azóta sokat játszottam vele... egyedül, és sokszor újrakezdve. Lefagy, kilép, elfelejti a profilom... neten meg katasztrófális bugozásokat csinál... még a mostani igencsak highspeed netemmel is :S vááá
  • bezso #3
    És ez is olyan bugos lesz mint az előző rész??? Megvettem eredetibe, de még a patch-el is állandóan kilép. LOL az egész
  • LeventeV #2
    szerintem a Burnout Paradise is jo autos jatek.