Ötvös Tibor

Nyolcmillió eladott Assassin's Creed

A Ubisoft bizonyára pezsgőt bontott a héten, hiszen az Assassin's Creed összeladásai átlépték a nyolc millió példányt.

Megjelenésekor Altair kalandja eléggé megosztotta a játékosokat. Tény, hogy a pazar grafika és látvány, valamint a hangulat nem sokáig tudta eltakarni a meglehetősen hamar unalomba fulladó játékmenetet, ám ennek ellenére - mint most látszik - az Assassin's Creed mégis jelen generáció egyik legsikeresebb programja lett.



Épp ezért a Ubisoft kereken 450 embert állított rá a folytatásra, melyben az előző rész hibáit megpróbálják kiküszöbölni. Ezzel együtt érkezik majd egy Assassin's Creed II Black Edition címet viselő limitált kiadás is a folytatásból, mely tartalmaz egy, a főhőst ábrázoló figurát, egy bőrkötésű könyvet, három plusz küldetést és a soundtracket is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #11
    "Tény, hogy a pazar grafika és látvány, valamint a hangulat nem sokáig tudta eltakarni a meglehetősen hamar unalomba fulladó játékmenetet, ám ennek ellenére - mint most látszik - az Assassin's Creed mégis jelen generáció egyik legsikeresebb programja lett."

    Ennyit erről. Ha neki nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy senki másnak sem tetszik. Ha nem tetszik, attól még nem kell elrettenteni az újoncokat.
  • giga123 #10
    Jó lesz már várom
  • Rage47 #9
    [unalmas vagy]
  • ffxi #8
    Arról az akcióról sajnos lemaradtam :( úgy mint Bioshock akcióról is :'(
  • Sanyix #7
    Remélhetőleg még terroristák nem szerezték be :D
  • bakagaijin #6
    Karácsonykor volt egy akció, akkor sikerült egy példányt megszereznem belőle :). Amazonról most úgy 4e-ért lehet már szerezni postaköltséggel együtt, ebay-ről - ha kitartó vagy - még jobb árat el tudsz érni.

    Szerintem nem volt unalmas, nekem nagyon bejött. Igaz kicsit gyermekded az irányítás, de a hangulat nagyon ott van.
  • Balumann #5
    Forumot kellett olvasniuk ahhoz, hogy rájöjjenek, mi a legfőbb probléma a játékban? A fejlesztők nem voltak tisztába azzal, hogy ha mindig ugyan olyan küldetést kell csinálni, ráadásul ilyen egyszerű irányítással, akkor hamar unalmassá válik? :D Vicces. Kár volt az első részért nagyon, remélhetőleg a 2 tényleg ütősebb lesz.
  • ffxi #4
    Szándékom én is megvenni. Az első részt, de még mindig drága nekem :( Nem is csodálom, hogy mért :)
  • jeti00 #3
    az egyik legunalmasabb az biztos, de gyönyörű is, jöhet a folytatás (Y)
  • Atkamon #2
    Az lesz, legalábbis az alapján, amit eddig mutattak, és mondtak el, biztos, hogy sokkalsokkal több mindent lehet majd csinálni. Olvastam, hogy Ubisofték az első rész megjelenése után nagyon sok váleményt meg fórumot olvastak a játékról, hogy aztán azok alapján döntsék el, hogy mit kellene javítani a 2-ben, és szerintem egy olyan Assassin's Creed-ről szóló site sem volt, amin ne említették volna azt, hogy nagyon repetetív. Úgyhogy most nagyon arra koncentráltak, hogy minél változatosabb legyen a játékmenet.