Ötvös Tibor

E3: Activision - Blizzard konferencia

Az Activision - Blizzard konferencia jókedvűen zajlott le, hiszen a cég egy valóban sikeres évet tudhat maga mögött.

Épp ezért Bobby Kotick, a cég elnöke elég szószátyárnak mutatkozott a tájékoztatón, ami nekünk csak jó volt. Az elnök bejelentette, hogy a Call of Duty-széria összeladásai átlépték a 35 milliós álomhatárt, melyből a legutóbbi rész, a World at War 11 millióval vette ki a részét. Azt is elárulta, hogy a Modern Warfare 2-re már most rekord mennyiségű előrendelés érkezett és épp ezért rekordeladásokat várnak tőle.


Ám nem csak Call of Duty létezik az Activision - Blizzard számára. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a kasszáknál szépen szerepelt a Quantum of Solace is, aminek hatására még több James Bond program várható. De jönnek újabb Spider-Man, Transformers és Shrek programok is. Végül pedig feltámasztják és megújítják a Tony Hawk szériát is.

2009-es legnagyobb címük azonban - a Modern Warfare 2-n kívül, természetesen - a Blizzard gondozásában még az idén (!) megjelenő StarCraft 2 lesz. A stratégiai program tartja magát a korábban bejelentettekhez és egyjátékos módban idén csak a Terranokat irányíthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • beyondReason #2
    kocka
  • mustang93 #1
    fuuu a mindenit :P ez az játék :P már alig várom hogy megjelenjen :P
    Ez aztán faxa játékélménye lesz és a grafika elképesztő :P ijj :P

    Ez jónak igérkezik :P