Ötvös Tibor

Mégsem zárt be a 3D Realms

Mostanra több, mint viccessé vált a 3D Realms és a Take-Two közötti háború, mely a 12 éve fejlesztett Duke Nukem Forever miatt zajlik.

A legújabb hírek szerint ugyanis a fejlesztő csapat nem is szűnt meg, nem zártak be, hanem mindösszesen a Duke Nukem Forevert fejlesztő részlegük szűnt meg, és csak az azon dolgozó munkatársaikat bocsátották el. Ettől függetlenül nem adták fel a játékot és jelenleg társfejlesztőket keresnek, akivel felesben elkészíthetnék és kiadhatnák a programot.

Az is kiderült, hogy a 3D Realms a sajátjának gondolja a Herceg jogait és - bár elismerik, hogy a Take-Twonál a GT Interactive-val folytatott vásárlás okán jogosan érzik, hogy csak ők adhatják ki a programot, egy korábban kötött szerződés értelmében a 3D Realms önmaga is terjesztheti a játékot. A párbaj jelenleg a bíróságon folytatódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #6
    Te még csak 4 éve? Én már legalább 6...:D
  • Sanyix #5
    Szerintem ciánkapszula jár már ezeknek...
  • Vogel #4
    Nem fér be ez a sok dukes hír egybe?
  • kissssss #3
    neked még csak most ??? én már 4 éve ezen nevetek
  • SonicBoom #2
    kezd nagyon komolytalanná válni a dolog (ha eddig nem lett volna az)....
  • Eriongtk #1
    Eeeeeez a rész kezd 1 kicsit britnire hasonlítani; meghal feltámad meghal feltámad leépül felépül... Majd véletlenül előkapják a fiók mélyéről...már feltéve h sikerült nekik ez a hírverés :)