Ötvös Tibor

Lemezen is megjelennek a Fallout 3 DLC-k

A Fallout 3 sikere talán még magát a fejlesztőket is meglepte, ráadásul a letölthető kiegészítők is nagyon szépen fogynak.

A jelek szerint a Bethesda nem elégszik meg ennyivel és a Broken Steel megjelenése alkalmából lemezen is kiadja az eddig megjelent két DLC-t. A The Pitt és az Operation: Anchorage is hemzsegett a hibáktól, ám a lemezre már a javított változatok kerültek. A Fallout 3 Game Add-On Pack X360 mellett PC-re is megjelenik.



A The Pitt fő történeti szála szerint Pittsburgh két részre szakadt: vannak a fertőzöttek és az "egészségesek". A Raiderek vezetője azonban megtalálta a mutáció ellenszerét, ám azt nem hajlandó megosztani a társaival. A mi feladatunk lesz elszedni tőle a gyógyszert.

Az Operation Anchorage a kopár, sivár, nukleáris hamuval borított Washington D.C. helyett északabbra, a hófödte, állandóan fagyos Alaszkába kalauzol el minket, ahol épp a kommunista Kína vette át az uralmat. Feladatunk, hogy a kis sárgákat kifüstöljük a zónából, ezzel ismét Észak-Amerikához csatolva a kőolajban gazdag vidéket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat 02 #6
    Fura, h pár hírrel ezelőtt azt írták h az egész DLC egy rakat bughalmaz... most meg már jól fogy :D
  • Vorpal #5
    Erről semmit sem tudok, de hozzá akarok szólni.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Most akkor ki kivel van?
    Hány letölthető tartalma is van a Fallout 3-nak?
  • Tinman #3
    Király... veszem.
  • Frosty01 #2
    yippije ^^
  • gorcsos #1
    Ámen.