Ötvös Tibor

Red Faction 4?

A jelek szerint a hamarosan megjelenő Red Faction: Guerilla nem az utolsó játék a franchise berkeiben. A kiadó THQ ugyanis már a negyedik rész premierjéről beszélt.

A héten igazán sok és érdekes információ látott napvilágot a THQ sikervárományos programjáról. Először is a Red Faction: Guerilla - elődeihez hasonlóan - először FPS-nek készült, ám a fejlesztőknek nem tetszett az így kapott eredmény, ezért váltottak át a TPS-nézetre. Az első rajongói visszajelzések nem voltak túl pozitívak és ez a kapott képek és videók alapján sem nagyon változott.



Mindenesetre a THQ bízik a sikerben és már most bejelentették, hogy ha elfogadhatóan teljesít a kasszáknál a program, akkor 2011-ben várható a negyedik Red Faction program is. Addig is vigyázó szemeinket vessük a 2009 júniusában megjelenő Guerillára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • n0k0m #7
    Roviden: Lázadást vezetsz a marson.

    De ami az erdekessege: A grafika elso ranezesre talan nem tul meggyozo, de a fizikara nagyon rakoncentraltak. Az epuleteket/hidakat stb. az alapjuktol kezdve lehet akar lerobbantani.

    Az elozo reszek is arrol voltak hiresek, hogy pl. az elso 2001-ben megjelent jatekban siman atrobbanthattad a falat, ahol csak akartad. Ami elegge egyedulallo volt.

    Kis idezet wikirol: "One of the main "selling points" of Red Faction was the game engine's GeoMod technology, which allowed players to significantly alter and otherwise affect the surrounding terrain and buildings, either with explosives or otherwise."
  • Seth #6
    hát ez a Guerilla eddíg nem túl meggyőző videókról
  • Adam II #5
    Én Te Ő Mi Ti Ők
  • Azorut #4
    Magyarul: FPS -> csak a fegyveredet látod, TPS: látod a karakteredet is. :)
  • Boroskóla #3
    TPS:Third Person Shooter harmadik személyű nézet
    FPS First Person Shooter első személyű nézet
  • neoG #2
    TPS a külső nézet, mikor hátulról látod az emberkéd (pl MaxPayne) FPS "belső" nézet (pl Doom)
  • Sir Ny #1
    A TPS és az FPS az mit jelöl?