Ötvös Tibor

Kiszivárgott Mass Effect 2 gameplay videó

A 2009-es GDC-n a BioWare egy pár perces gameplay jelenetet mutatott be a rajongók által nagyon várt Mass Effect folytatásából. Egy leleményes - és tegyük hozzá, bátor - résztvevő pedig fogta magát és kamerájával rögzítette a bemutatót.

A Mass Effect 2 - a látottak alapján - kissé ellép az akció irányába, ám a prezentációt vezető Greg Zeschuk és Ray Muzyka minden rajongót megnyugtatott, miszerint nem hanyagolják el az RPG-vonalat sem. Állítólag az első részben látott NPC-k száma a folytatásban közel a duplájára duzzad, ám sajnos igazi űrcsatákat ezúttal sem vívhatunk.


Ráadásul aki már végigvitte az első részt és még megvan a mentése, az most már ne törölje le, hiszen a folytatás feltelepítése/beindítása után pontosan onnan folytathatjuk a játékot, ahol azt először be kellett fejeznünk. Vagyis akkor mégis visszatér Shephard kapitány - bár lehet, hogy nem sokáig. Erősebben lesz majd jelen a romantika is és egy elvileg halott karakterrel is újra találkozhatunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lobsterman #5
    Mi a rák ez Gears of Mass Effect? :(
  • Atkamon #4
    Hát ha nem is egy egész wardot (mert az azért elég nagy) de legalább egy részét be lehetne járni az jó volna valóban.

    Dehát soká lesz ez még:)
  • Adam II #3
    Remélem az autókázás nem csak egy scriptelt jelenet a játékban hanem legalább az egyik ward városát kidolgozták rendesen és bejárható lesz. Az első részben a bejárható területek igen kicsik voltak a bolygók meg sivárak.
  • blessyou #2
    valami újfajta stukkerrel lövöldöz, a páncélon a helye is máshogy fest. jaj, milyen sokára lesz még...
  • lammaer #1
    En a latottak alapjan nem latok tobb akciot benne mint az elozo reszben.