Ötvös Tibor

Fallout hírek

Az eddig megjelent két Fallout DLC nem igazán váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket (mindkettő hemzsegett a hibáktól), ám a Broken Steel megjelenésével minden rossz emlék a múlt ködébe veszhet.

Sajnos az előbbi két DLC hibáiból - végre talán - tanulva, a Bethesda a harmadik kiegészítő megjelenését is eltolta, ám a GDC-n az is bebizonyosodott, hogy ezzel még nem végeztek a Fallout harmadik részével. Legalábbis a vezető dizájner, Emil Pagliarulo annyit elárult, hogy pár dolgon dolgoznak, de még nem tudni, melyik tervezetből lesz majd valami.



Ráadásként hozzátette, hogy a Fallout negyedik részének előkészületei is javában zajlanak és jelen állás szerint a helyszín nem Amerika lesz, hanem valószínűleg Japán. És, mintegy mellékesen, kiszivárgott az első kép is a Fallout Online-ból, melyet remélhetőleg ezúttal nem értelmez félre az amerikai titkosszolgálat. Érdekesség, hogy az MMO-t nem a Bethesda, hanem a hamvaiból épp feltámadni készülő Interplay fejlesztgeti, mivel az online jogok náluk maradtak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • axel93 #3
    fode.eu
  • Fenrir #2
    Még meg sem jelent.
  • cain #1
    fallout online? és mi történt a fallen earthtel?