Ötvös Tibor

Nem Call of Duty lesz a Modern Warfare 2

A jelek szerint az Activision/Blizzard egy új franchise elindítására törekszik, hiszen a Call of Duty széria legsikeresebb darabját, a Modern Warfaret kiemeli a sorozatból és önálló életet ad neki.

A hírt a GDC '09 expón jelentették be, ahol a lenti, eléggé semmitmondó teasert is levetítették, melyen már csak a Modern Warfare 2 cím szerepelt. Mindenesetre ha csak olyan jól sikerül, mint az első rész (vagy negyedik Cod, ki tudja már?) akkor már megéri kivárni november 10-ét. Hivatalos indoklás még nem érkezett az ügyben.


Számos oldalon egyébként már most elkezdődött a találgatás, hogy akkor vajon melyik lesz a következő Call of Duty játék. Hiszen az ötödik, World at War alcímű epizódot a Treyarch tette le az asztalra és ebben ismét világháborús közegben lövöldözhettünk. Az Activision pedig tartja magát ahhoz, hogy évente jelenik meg új CoD játék, melyek más-más idősíkokban játszódnak majd. Lehet, hogy mégsem annyira pletyka a sci-fi Call of Duty?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balumann #10
    Manapság már az is csoda, ha egy játékban a régebben bevált ötleteket bennehagyják, és nem rontják el valamilyen baromsággal. A CoD szerintem azok közé tartozik, ahol legalább az alap jó ötletek megvannak, és ehhez párosulnak a filmszerű jelenetek, jó és nagyon hangulatos pályák és küldetések. Sajnos szerintem a CoD 5-ben viszont nagyon sok az olyan "hiba", amik engem kizökkentettek mindig a hangulatból (mozgások, hülyén scriptelt enemy..., kedvencem mikor beszorítottak a társaim és vissza kellett töltenem egy checkpointot...), olyan dolgok amiket még CoD 1-ben sem tapasztaltam szerintem, de cod 2 és 4-ben biztosan nem, végig bele tudtam élni magam a játékba. CoD 5-öt a coop menti meg, bár azért azt is megoldhatták volna érdekesebben. Mert ez, hogy átvezetőknél ugyan azt látjuk, aztán induláskor meg kiterem mindenki, ez így elég furcsa :D

    Amit az IW csinál, az biztos jó lesz, akármilyen témában. Remélem a multiplayer részét egy kicsit átdolgozzák.
  • Qwerty4 #9
    Mindegy mi a neve (CoD v. akármi), ki készíti (Infinity Ward v. Treyarch) szerintem mindkét produkcióban kb. nulla új ötlet lesz.A rókabőrnek is a rókabőre.
    De ha kell a népnek csinálják...azzal semmi bajom, éljen csak a pc-ipar.
  • HöfEE #8
    Jó ez a videó, én is így kiszemezgettem a dolgokat mikor először láttam ezt a trailert, de a perkeket nem vettem észre benne!
  • sweech #7
    II. vh-s infinity ward játékot akarok, most.
  • Reg5 #6
    Mert? Mi nem tetszett benne?
  • haxoror #5
    Infinity Ward
    Treyarch
  • Evoluti0N #4
    Ezt a videót nézzétek meg. Megmutatja a rejtett, eldugott utalásokat a videóban
  • Skyline #3
    Sci-fi-t legfeljebb a jelenlegi szenny cod5 elkövetői,a Treyarch csinálnak,állítólag ők folytatják a Cod szériát,szóval a 3. rész és a mostani fostömlőjük után: Call of duty béke poraidra!
  • Adam II #2
    Ebből a videóból azt tudom leszűrni, hogy ez is a 'jelenben' fog játszódni hála az égnek.

    Én marhára nem ürülnék egy nem is olyan távoli jövős sci-fi szarnak. Az olyan fantáziátlan lenne:
    "Jajj 2075-öt írunk szóval kellenek futurisztikus fegyverek amik azért mégsem olyan futursiztikusak szóval csak rakjatok néhány random haszontalan optikai tuningot egy AK-ra, jah meg legyen bullpup mert az olyan futurisztikusan néz ki, meg arra a helikopterre tegyetek még két plusz rotorlapátot meg egy világító parabola antennát az orrára és legyen szögletesebb, hogy lopakodós legyen azt jó van..."
  • 5i #1
    Ez tök egyszerű. Adj egy bevált franchise nevet új FPS-ed elé és miután sikert aratott, vedd el onnan. És kész is az új franchise. Sztem sci-fi lesz a következő és bizony két év múlva az is kilép a CoD szériából.