Ötvös Tibor

Játszhatatlan a Fallout 3: The Pitt

A Fallout harmadik részét rengeteg fórumon és médiában dobálták meg komolyabbnál komolyabb címekkel (Év játéka, Év RPG-je stb.), ám a kiegészítők valahogy nem akarnak sikerülni.

Nemrég az Operation: Anchorage kapcsán szitkozódhattak a játék rajongói, ám az akkori ígéret - miszerint a maradék két DLC kapcsán nem jelentkeznek majd ezek a hibák, de ehhez több idő kell - szerint a The Pitt már tökéletes állapotban kell, hogy megérkezzen. Ám a tegnaptól elérhető kiegészítő még az elsőnél is nagyobb vihart kavart.



Történt ugyanis, hogy a The Pittet elindító játékosok hatalmas grafikai hibákról, egyes tárgyak helyén villogó piros foltokról és rendszeres kifagyásról kezdtek el panaszkodni a Bethesda fórumán. A cég mentségére legyen mondva, hogy azonnal nekiláttak a probléma megoldásának és elvileg mire ez a hír kikerül, már elérhető a DLC javítása. Mindenesetre ezek után komoly fenntartásokkal várjuk az utolsó Fallout 3 DLC-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Griphons #7
    Én pc-n nyomtam a Pitt-et (csak XBoxon volt hibás), és nem volt vele gondom. A végén fagyott be egyszer a játék, amikor kipattantam egy ajtón, de ez megesik néha velem az alapgémnél is (vmi van a gépemmel).
    A The Pitt kicsit hosszabb mint az Anchorage volt, de sokkal hangulatosabb. Kevesebb új fegyvert lehet találni (AutoAxe rulez, fröcsögő vér meg minden), de több új ruha és páncél. 10 szint alatt ne kezdjünk bele, vagy ha nagyon profik vagyunk legfeljebb akkor.

    Én is nagyon várom a harmadik dlc-t. Szerintem a Fallout 3 igenis megérdemelte a hangzatos címeket, amikkel "megdobálták". Valóban RPG-ként kicsit gyengén szerepel, de a küldetések nem olyan rosszak, sok van belőlük, és én élveztem megcsinálni mindet (még nem végeztem minddel ).
  • cateran #6
    Szvsz mint Fallout játék okés a 3. rész..mint szerepjáték 1 rakás szar....
  • Magnificat #5
    szerintem tök pozitív a dlc rendszer (persze ha normálisan van megoldva, értelmes mennyiségű anyagot kapunk értelmes mennyiségű ellentételezésért).
    Mellesleg nagy fanatikusa vagyok az alap 1-2. résznek, és szerintem remek lett ez a harmadik rész is... Amióta játszottam az alapokkal, mindig is foglalkoztatott, hogy milyen lehet ezt fps nézetben játszani, hogy a távolban kitűzöl magadnak egy romos hírpillért, vagy valami épületet, és elindulsz arra, és odaérsz, közben romok mindenfele, pusztulat, stb... A harmadik rész hangulata nekem nagyon bejött, és ugyan bizonyos dolgokban nem olyan jó, mint az alap két rész, de másokban meg jobb annál, szóval nem a régi falloutok, másak, de nekem ez is FALLOUT, csupa nagybetűvel...
    Amúgy imho nem sokkal kevésbé bonyolult mint az 1-2, legalábbis én mindegyik részt a karakterem részletes tervezésével kezdtem (mesterlövész karik rulz:D). Nem tudom, mire gondoltok, amikor azt mondjátok, hogy az alap 1-2 sokkal bonyolultabb játék volt, mint a 3...
    az operation anchorage sajna elég rövid lett, de erre a pitt-re kíváncsi leszek :) meg ugye várom a harmadik, a játék végén nem lezáródó dlc-t is :)
  • Tinman #4
    Dehogy szégyen.
    Eleve az izometrikus jellegű megjelenítés az I. és II. esetében is adott a hangulathoz.
    A játéktörténelemben szintem mindig csalódás övezte a 2D-ből 3D-re való áttérést, de csak a rajongók körében, akik Brotherhood of Steelre kelnek és szupermutánsokra fekszenek. Meg kell érteni, hogy az átlag számára amit a FO3 ad már több, mint bonyolult.
    Emlékezzetek rá, hogy itt az SG-n hány looser kérdezte meg a STALKER kijövetelekor, hogy "nem tudok kimenni az elején az ajtón... mé' nem?"
    Ezeknek VATS meg PIP-Boy? Maga a CERN. -.-
  • Daffit #3
    Én csak ezen akadtam ki: "...dobálták meg komolyabbnál komolyabb címekkel (Év játéka, Év RPG-je stb.)"
    Világ Fallout hívei egyesüljetek! Szégyen ezt a progit Fallout néven illetni!
  • nohea #2
    ...dolgoztak volna inkább egy évet egy normális, teljes kiegészítőn, az ilyen apró gyors vackok helyett.
  • koschwarz #1
    mire ez a cikk megjelent, az xbox-osok (!) újratölthetik a javítottat...(a pc-sben állítólag nincs az a durva hiba)...már ahol van live, ugye.