Ötvös Tibor

Új Blizzard MMO készül

A jelek szerint a már sok-sok évvel ezelőtt egyszer bejelentett StarCraft: Ghost mégsem halt meg.

Történt ugyanis, hogy a Blizzard szerette volna bejegyeztetni Kínában a StarCraft: Ghost címet, ám a Kínai Ipari és Kereskedelmi Testület ezt megtagadta, mondván hogy a cím felkeltheti az emberekben a babonákat (Ghost = Szellem). A kiadó természetesen fellebbezett, de a hír hatására rögtön beindultak a találgatások.



Ráadásul nemrégiben a World of WarCraft atyja, Jeff Kaplan hivatalosan is bejelentette, hogy otthagyja a WoW világát és egy másik Blizzard MMO készítését kezdi el felügyelni. Eme két dolgot összetéve a rajongók egyből kijelentették, hogy a második MMO a StarCraft világában játszódik és a korábban akciójátéknak készült Ghost lesz átdolgozva.

A Blizzard még nem nyilatkozott a témában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bezsoba #19
    Biztos nem a ghost lesz az új mmo vagy ha mégis az biztos hogy egyel talán nem wow jellegű játékra kell számítani mert már a játék neve egy meghatározót karakter kört jelöl mint: GHOST vagyis nem lehet egy wow szerű csak éppen sc univerzumban játszódó mmo, esetleg egy kotro i szerű játék mmo-ban ahol egy szellemmel kell bizonyos küldiket teljesíteni más játékosok mellet kicsit nagyobb mozgástérrel. Minden estre az bíztató hogy a ghost feltámadóban van.
  • Balintos #18
    Szerintem erre a legdurvább példa, amikor a kínaiak vettek pár orosz katonai helikoptert, rá pár hónapra meg bemutatták az új kínai katonai helikopterük, ami egy az egyben az orosz heli volt. Ruszkik jól ki is buktak rajt xD
  • Szefmester #17
    sajnálja is sok sok játékos azt a játékot.. hihetetlen hangulata lett volna sztem..
  • moRtiZ #16
    A Warcraft 3 meg kalandjateknak indult... Blizzard hajlamos valtoztatni az eredeti koncepten. De nem hiszem hogy az SC:G lenne mmo.
  • lammaer #15
    Nekem az a vicces hogy kinaban egyaltalan papiron letezik a nevlevedes, szabadalom meg copyright fogalma. Abban az orszagban ahol orrba szajba hamisitanak mindent ipari meretekben :)
  • Botond #14
    Kína bármire képes. A mobilgyártók évek óta szenvednek, hogy egységesíteni kellene pár szabványt, hatástanulmányokat készítenek, elemeznek környezeti és piaci hatásokat, tudományos konferenciákat rendeznek a témakörben évekig, és nem történt semmi. Egyik reggel aztán egyik faszi úgy ébredt Kínában, hogy ááááá, mini usb töltő a tuti, aki nem ilyennel gyártja a mobilját a nem forgalmazhat nálunk és pont. Na és mi történt? Rá 1-2 hónapon belül megegyezett az összes mobilgyártó, hogy na akkor mini usb-s töltő lesz a közös szabvány. :) Így lesz itt is. Ha lesz Starcraftos mmo, az tuti nem ghost lesz, hacsak nem Mao szelleme lesz valahogy elrejtve a címben. :)
  • Jubei #13
    Egy kissé elcsúsztak ezzel a hírrel.
  • AzUs #12
    Lehet róla többet írni...? Ha igen, kérlek oszd meg velünk a bennfentes információidat, ha nem, akkor stfu léci, kössz
  • psishock #11
    "Ez azért túlzás kicsit! Nem?"
    öö.... nem éppen. Most, hogy önként kullogott át a másik projecthez, vagy magasabb helyről "kérték" meg erre nyilván nem fogjuk megtudni. Tény, hogy az új mmo-n dolgozik egy ideje és nem a wowon már.
  • Szefmester #10
    hát nem tudom.. a WoW is stratégiának indult hősökkel..