Ötvös Tibor

Need for Speed Shift képek

Megérkeztek az első képek a nemrégiben bejelentett Need for Speed: Shift nevezetű autóversenbyől.

Az Undercover és a Pro Street gyenge szereplése arra ösztönözte az Electronic Arts-ot, hogy gyökeresen változtasson a már nem igazán működő recepten. Mivel azonban még a kiadó sem tudja, hogy merre menjen tovább, így hamarosan egyszerre több, más-más műfajú NfS játékkal léphetünk közelebbi kapcsolatba. Ezek egyike - és hozzáteszem, a legkomolyabb darabja - a Shift alcímet viseli és a "könnyed" árkád verseny helyett a szimulációt helyezi előtérbe.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztő csapat, a Slightly Mad Studios nem számít kezdőnek a szimulátoros témában, hiszen nekik köszönhettük (akkor még Blimey néven futottak) a remek GT Legends és GTR2 nevezetű versenyeket is. A valóban szép képek mellett két apróbb részlet is kiderült a játékról. Először is a javított MI miatt a rivális versenyzők megjegyzik, hogyan bántunk velük és ha megharagszanak ránk, akkor képesek a legváratlanabb pillanatban kilökni minket a pályáról. Másodszor pedig 15 pálya áll majd rendelkezésünkre a Need for Speed: Shiftben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PJack #13
    pc gurut olvastátok?
    elég nagy reményeket fűznek hozzá. lesz benne belső nézet.
    bár így 3 rossz nfs rész után... kétlem
  • St0RmTr00pEr #12
    Minden évben ezt halljuk: "Tanultak a hibáikból, meg gyökeresen váltatunk, és teljesen jó über game lessz javitott MI vel meg miegymással." Várjuk ezen sorokat jövöre is! Jah azt hozzátenném hogy Underground 2 óta egyik NFS-se volt már olyan jó!
  • zsoltz #11
    hát gyerekek ennek a játéknak semmi köze nem lesz a need for speedhez!!ez már valami más játék,nem nfs
  • HöfEE #10
    Ha a kamera az autót követné, mivel nem írtad honnan gondolom hátulról, akkor a kép többi része talán nem vízszintesen/oldalirányban kéne mosódjon . Lásd 3.kép utcasarok.
  • Yany #9
    Ebben mi a hihetetlen: a kamera követi az autót, ezért elmosódik a háttér. Konkrétan az autó sebességének csak a kamera hossztengelyére merőleges irányvektora szól bele az alkotott kép elkenődésébe. Teljesen rendben van, legalábbis a kép alapján még nem mondanám, hogy rossz... majd élőben meglátjuk.
  • bertino #8
    nagyon jol tudják, hogy kell.
    más kérdés, hogy leszarják.
  • HöfEE #7
    Szerintem is.
    Amúgy az első kép az valami szörnyű :D
    Oldalirányú blur a tájon miközben minden autó tűéles. :D
  • PeterGee #6
    Szép tervek kedves EA. Remélem 4-ből legalább 1 jó lesz.

    Csak 1 dolgot kérnék a kiadótól: KÜLDJE EL A PROGRAMOZÓKAT EGY "HOGYAN OPTIMALIZÁLJUNK JÁTÉKOKAT PC-RE!" TANFOLYAMRA.
  • xido #5
    Különben is...az 1.képen valahol a Váci út-Nyugati környékére PS-eztek pár kocsit,a 4.en meg valahol az Oktogon környékére,nem?:D
  • bertino #4
    grid koppintásnak tűnik erősen.