Ötvös Tibor

Star Wars: The Force Unleashed siker

Bár sajnos PC-re nem jelent meg a LucasArts utolsó saját fejlesztésű játéka, a Star Wars: The Force Unleashed mégis elképesztően sikeres lett.

Főleg annak tükrében meglepőek a számok, hogy mind a kritikusok mind pedig a játékosok kissé húzták a szájukat a rövid játék és az egyhangú játékmenet kapcsán. De ennek ellenére a ma napvilágot látott adatok alapján a The Force Unleashed lett minden idők legsikeresebb Star Wars játéka, ami olyan remekművek tükrében, mint a Jedi Outcast vagy az X-Wing vs. Tie Fighter valóban meglepő. Február elejéig 5,7 millió példány talált gazdára a programból.


Ráadásul ugye a PC teljesen kimaradt a szórásból, így a fenti szám az X360, PS3, PS2, Wii, DS és PSP változatok eladásait tükrözi. Remélhetőleg a LucasArts meggondolja magát és azért csak megpróbálkozik egy megfelelően optimalizált változattal előrukkolni a számítógépes játékosok számára is és nem csak kifogásokat keresnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mokacsin #19
    Hahó! Mi lehet a probléma akkor ha az asztali gépemnél úgy indul a játék,hogy hangja van,de kép nincs? A jóval kisebb laptopon meg belassulva,de rendesen képpel megy!
  • gregorianer #18
    Basszus, nem megy a gépemen. X1950Pro-m van és az nincs a támogatott kártyák között. Pedig elbírná a gép, mivel a 2900-as gyengébb, csak az támogatva van.
  • zso23 #17
    Na már lehet is töteni... :)))
  • Vass Gábor #16
    Itt egy kis meglepi.
  • Hoz_Hun #15
    Ott a pont! A KotOR a legjobb Star Wars játék. Amúgy nem rossz a Force Unleashed, de a KotOP cipőjét sem kötheti be. Az meg hogy a felétől a helyszínek ismétlődnek, na az tényleg no comment (még ha a pályák mások is). A kamerakezelés botrányos. De a legnagyobb bajom vele az, hogy sokkal több is lehetett volna.
  • Hoz_Hun #14
    Nekem megvan a játék és tényleg van benne fekete fényű kard. Jó hülyén néz ki :D sose használtam.
  • Rage47 #13
    nem hittem volna el, ha nem saját szememmel látom, mikor játszik vele justin.tv-n a gyerek élöben:)
  • Broafka #12
    én kölcsön kaptam, persze ps2-re, mert az van, hát ps2-re írtó gagyi és borzalmas grafikája van. egy 95-ös pc-s játéknak szebb volt a grafja. szóval ha valaki játszik vele akkoris csak ps3-on (és nem csak a grafika ovlt benne a rossz)
  • Narxis #11
    mama2 is megvette, csak nem lehet annyira rossz. :)
  • DarkEvilPiccolo #10
    Egyszer végigjátszható kategóriába megy nálam. Amúgy szerintem minden idők legjobbja a KotOR. Nem csak mint SW játék, hanem a mai napig ez a number one game nálam.