Ötvös Tibor

Lejátszhatjuk a Gears of War előzményeit

A Gears of War - a megkérdőjelezhető PC-s átirat minősége illetve az önmagát letiltó játék ellnére- sikere töretlen, a második epizód X360-on igazi siker.

Ennek hatására az Epic a Comic-Conon kijelentette, hogy még legalább 10 éven keresztül folytatni szeretnék a sorozatot. A Gears of War írója, Joshua Ortega a rendezvényen elárulta, hogy a harmadik epizód - jelen állás szerint - az első rész előzményeit, az Emergence Day eseményeit játszhatjuk végig. Ezen a napon tört elő föld alatti járataiból a Locust horda és kezdte meg emberiség elleni hadjáratát.



Az eddig megjelent részek tulajdonosai is örülhetnek, hiszen újabb letölthető tartalmak megjelenése várható még az idén. Ráadásul ezek most kivételesen nem a multis élményt próbálják fokozni, hanem az egyjátékos kampányokhoz adnak majd némi pluszt. A tervek szerint pedig hamarosan beépítésre kerül egy tapasztalati rendszer is, de azt nem tudni, hogy kiegészítőként visszamenőleg a két részbe is bekerül vagy csak a harmadik epizódtól lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zaraki Kenpachi #14
    5-r vittem végig a gamet és ez alatt egyszer sem halt meg alattam, pedig orig.
    Tehát nagy a valószinüsége, hogy warezosoknál állt le a game.
  • opeca #13
    Sok embernél lefagyott, elszállt a játék. Mielőtt megkérdeznéd, nem, nem a warez verziókra gondolok..
  • FlyingV #12
    bitbandita: lehet, hogy a fiatalok gondolják így - és meg is értem, mert mostanában kb egyedülálló, hogy a PC-s GoW nem hogy nem hemzseg a bugoktól, de plusz tartalommal jött ki PC-re..
  • FlyingV #11
    ugyan nem nekem szólt és nem is akarom védeni az SG-hu-t, de én meg neked gratulálok, hogy azt szarszemét-szemétszart képes vagy olvasni! Agytalanság rulez!
  • bitbandita #10
    Hát a legjobb pc-s átiratnak nevezni azért túlzás, de szerintem sem lett rossz. Nem értem az ilyen "a megkérdőjelezhető PC-s átirat minősége" és a hasonló jelzőket. Nekem megvan, 2x vittem végig, és soha semmi bajom nem volt vele, se bug, se más formában (eredeti a játék, talán azért?). Vas kell hozzá, de meghálálja, nem olyan pofátlan mint a GTA4. Nekem minden maxon, és röccenésmentesen fut, nem tudom hány fps-el de nem is érdekel mert olyan sima a mozgás mint a baba popsija. Ráadásul a pc-s verzióhoz jó pár darab új pályát kaptunk, szóval nem értem. Ha ez gyenge átirat akkor a GTA4 az mi?
  • Zaraki Kenpachi #9
    a Game for Windows Live amint belépsz a gambe frissiti magát, csak elörre álísd át az órát.
    Majd utána megtőrténik az emlitett frissités, vissza állítod az órát és máris megy minden mint a karika csapás.

    Narxis:
    Kiváncsi vagyok, szerinted miért lett gyenge átirat...
  • Narxis #8
    Gyenge átirat lett.
  • tttttom #7
    valaki adna ahozz a javitáshoz linket ami ezt a letiltást kiküszöböli :(
  • Cat 02 #6
    Hm, annak a résznek nem lesz happy endje ^^
  • Woland88 #5
    Gratulálok SG.hu!