Ötvös Tibor

Őrült játékosok őrült tettei

Sajnos manapság egyszerűen már nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a rengeteg szabadon császkáló őrültet, akire csak azért ragasszák rá a "játékos" szót, mert volt egy konzolja vagy PC-je.

Sajnos ezen "emberek" cselekedeteinek hatására a teljesen átlagos, normál emberekre - szóval a játékosok 99%-ra - is rossz fény vetül, egyesek komoly előítéleteket táplálnak irántuk. Emlékezetes esemény volt az "édesapa", aki saját csemetéjét vágta földhöz az X360-ja miatt vagy a Mortal Kombatozó testvérek. Sajnos azonban szinte hetente érkeznek az őrültebbnél őrültebb hírek, melyekből most szemezgetnék egy kicsit.

Egy 19 éves floridai fiú édesanyjában okozott komoly és maradandó sérüléseket, mikor egy tacót nyomott a képébe, retardáltnak nevezte majd eltörte a bal karját. Pedig az anyuka csak annyit tett, hogy vacsorázni hívta csemetéjét, aki válaszolás közben nem figyelt oda és meghalt a játékban. Jelenleg börtönben várja a tárgyalást.

Kicsit mókásabb egy, a Wii-irányítójához kapcsolható baleset. Történt ugyanis, hogy Kathy White karácsonyra kapott konzoljával épp egy tekézős játékban gurításhoz készült és elég nagy lendületet véve előrelódította a karját. Ekkor azonban Ozzy névre hallgató kiskutyája eléugrott és Kathy - úgy, ahogy van - agyoncsapta a kontrollerrel a kutyust. Szerencsére Ozzy - köszönhetően az ott játszó szomszéd gyors reagálásának - életben maradt és az állatorvosnál épülget fel sebeiből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kozik #15
    amúgy, hogy ne csak fikázzak. az első mondat teljesen rendben van. az utána következő kettő korrekt átvezetésnek tűnik. aztán a cikkíró átadta a billentyűzetét a fejlődésben visszamaradott, humánból bukásra álló, elsős kisfiának.
  • Frosty01 #14
    "undead dog"
  • Prof William #13
    "agyoncsapta a kontrollerrel a kutyust."

    Az agyoncsapta az azt jelenti hogy úgy megütötte hogy belehalt. Ettől függetlenül a kutya ezek szerint mégis túlélte...

    A cikk tényleg megint ilyen "jó a cím de aztán fail" - típusú.
  • Harkat 89 #12
    Én is detto. Elolvastam címet, gondolván egy jó tartalom is lesz. Erre van benne másfél hír és kész. Akor legalább belerakhatál volna vagy 10 esetet , gondolom csak volt annyi.
    Amúgy sose fogom megérteni hogy egy gyerek hogy lehet ilyenre képes, mit érez; de azt se hogy vajon hogy nevelték azt a gyereket, miként vált ilyenné.
  • Zocsi #11
    A szülők is hibásak!
    Mert nevelés az nuku, leszarják a csemetéket. Ennek ellenére én széttörném az összes ujját annak, aki kezet emel a saját anyjára/apjára...
  • A1274815 #10
    "akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetőleg jobb vallon, hogy biztos mellélőjek? :D"

    Nem. Én éppen fél kettőfele DOOM3-aztam erre a nővérem szépen oda ment a hátam mögé, megfogta a vállamat ééés...

    ...azt mondta, hogy most már idelye lenne szerinte lefeküdnöm. Erre akkorát ugrottam, hogy csak na. Aztán azt mondta, hogy "Ó! Bocs! Nem akartalak megilyeszteni."
  • kozik #9
    mellesleg a cikk egy kalap ratyi. ilyen erővel már lehetett volna egy korrekt, vicces válogatást csinálni, de az most elmaradt. megvan a szenzációhajhász cím és a nulla értékű tartalom.
    mi az őrült abban, hogy a kutya odaugrik? az, hogy lakásban kutyát tart a kiscsaj? jogos, szerintem is marhaság.
    miért kell egy rövid cikkben ötször leírni, hogy őrült?
    a cím alapján azt várná az ember, hogy tetőkön rohangáló mirror's edge klánok alakultak, vagy wowosok lenyomtak egy bg-t szépen beöltözve nyilvános helyen, esetleg 24 órás airsoft event, ahol cs-s alapokon nyugszanak a szabályok. fegyvervásárlás, gránát, bomba, defkit, meg a többi. de hát ez...
    te ötvös tibi, nem keresnél magadnak inkább egy másik szakmát, mindannyiunknak jobb lenne alapon? neked kevesebb csalódás, nekünk kevesebb fájdalom.
  • kozik #8
    akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetőleg jobb vallon, hogy biztos mellélőjek? :D
  • Librarian #7
    Elképzelem... hogy a szomszéd... mesterségesen lélegezteti a kutyát...
    Ezen, meg Szkifi hsz-én röhögök. :-))))))))))))))))))))
    Btw az én anyám biztos a kardjába dőlne, ha azért halnék meg egy játékban mert ő véletlenül hozzám mert szólni.
  • koschwarz #6
    ekkora bulvárszart, te jó isten.