Őrült játékosok őrült tettei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kozik
amúgy, hogy ne csak fikázzak. az elsõ mondat teljesen rendben van. az utána következõ kettõ korrekt átvezetésnek tûnik. aztán a cikkíró átadta a billentyûzetét a fejlõdésben visszamaradott, humánból bukásra álló, elsõs kisfiának.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Frosty01
"undead dog" <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

"agyoncsapta a kontrollerrel a kutyust."

Az agyoncsapta az azt jelenti hogy úgy megütötte hogy belehalt. Ettõl függetlenül a kutya ezek szerint mégis túlélte...

A cikk tényleg megint ilyen "jó a cím de aztán fail" - típusú.
Én is detto. Elolvastam címet, gondolván egy jó tartalom is lesz. Erre van benne másfél hír és kész. Akor legalább belerakhatál volna vagy 10 esetet , gondolom csak volt annyi.
Amúgy sose fogom megérteni hogy egy gyerek hogy lehet ilyenre képes, mit érez; de azt se hogy vajon hogy nevelték azt a gyereket, miként vált ilyenné.

Zocsi
A szülõk is hibásak!
Mert nevelés az nuku, leszarják a csemetéket. Ennek ellenére én széttörném az összes ujját annak, aki kezet emel a saját anyjára/apjára...

"akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetõleg jobb vallon, hogy biztos mellélõjek? 😄"

Nem. Én éppen fél kettõfele DOOM3-aztam erre a nõvérem szépen oda ment a hátam mögé, megfogta a vállamat ééés...

...azt mondta, hogy most már idelye lenne szerinte lefeküdnöm. Erre akkorát ugrottam, hogy csak na. Aztán azt mondta, hogy "Ó! Bocs! Nem akartalak megilyeszteni." <#vigyor>

kozik
mellesleg a cikk egy kalap ratyi. ilyen erõvel már lehetett volna egy korrekt, vicces válogatást csinálni, de az most elmaradt. megvan a szenzációhajhász cím és a nulla értékû tartalom.
mi az õrült abban, hogy a kutya odaugrik? az, hogy lakásban kutyát tart a kiscsaj? jogos, szerintem is marhaság.
miért kell egy rövid cikkben ötször leírni, hogy õrült?
a cím alapján azt várná az ember, hogy tetõkön rohangáló mirror's edge klánok alakultak, vagy wowosok lenyomtak egy bg-t szépen beöltözve nyilvános helyen, esetleg 24 órás airsoft event, ahol cs-s alapokon nyugszanak a szabályok. fegyvervásárlás, gránát, bomba, defkit, meg a többi. de hát ez...
te ötvös tibi, nem keresnél magadnak inkább egy másik szakmát, mindannyiunknak jobb lenne alapon? neked kevesebb csalódás, nekünk kevesebb fájdalom.

kozik
akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetõleg jobb vallon, hogy biztos mellélõjek? 😄

Elképzelem... hogy a szomszéd... mesterségesen lélegezteti a kutyát...
Ezen, meg Szkifi hsz-én röhögök. :-))))))))))))))))))))
Btw az én anyám biztos a kardjába dõlne, ha azért halnék meg egy játékban mert õ véletlenül hozzám mert szólni. <#wow3>

koschwarz
ekkora bulvárszart, te jó isten.<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Es hogy hivtak a szomszedot? Csak nem Jezus?😊

Ruley
Ez tényleg így volt az eredeti hírben, hogy megdöglött, aztán a szomszéd föltámasztotta.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

"A kutyus agyában történt károkat a fejében maradt kontroller áramköreinek átkötésével hozták rendbe. A család sajnos nem használja tovább a WII-t, mert a kutya mozgása irányítja a játékot. Az újságnak elmondta a vétkes, hogy a kutya ma már jobban játszik, mint õ, mikor az eset történt." 😄
Frosty01
detto XD

practitioner of the forbidden arts of death

légyszilégyszi, ha engem egyszer agyoncsapnak, engem is úgy, hogy életben maradjak!
köszi!

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura