15
-
#15 amúgy, hogy ne csak fikázzak. az első mondat teljesen rendben van. az utána következő kettő korrekt átvezetésnek tűnik. aztán a cikkíró átadta a billentyűzetét a fejlődésben visszamaradott, humánból bukásra álló, elsős kisfiának. -
#14 "undead dog" -
Prof William #13 "agyoncsapta a kontrollerrel a kutyust."
Az agyoncsapta az azt jelenti hogy úgy megütötte hogy belehalt. Ettől függetlenül a kutya ezek szerint mégis túlélte...
A cikk tényleg megint ilyen "jó a cím de aztán fail" - típusú. -
Harkat 89 #12 Én is detto. Elolvastam címet, gondolván egy jó tartalom is lesz. Erre van benne másfél hír és kész. Akor legalább belerakhatál volna vagy 10 esetet , gondolom csak volt annyi.
Amúgy sose fogom megérteni hogy egy gyerek hogy lehet ilyenre képes, mit érez; de azt se hogy vajon hogy nevelték azt a gyereket, miként vált ilyenné. -
#11 A szülők is hibásak!
Mert nevelés az nuku, leszarják a csemetéket. Ennek ellenére én széttörném az összes ujját annak, aki kezet emel a saját anyjára/apjára... -
A1274815 #10 "akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetőleg jobb vallon, hogy biztos mellélőjek? :D"
Nem. Én éppen fél kettőfele DOOM3-aztam erre a nővérem szépen oda ment a hátam mögé, megfogta a vállamat ééés...
...azt mondta, hogy most már idelye lenne szerinte lefeküdnöm. Erre akkorát ugrottam, hogy csak na. Aztán azt mondta, hogy "Ó! Bocs! Nem akartalak megilyeszteni." -
#9 mellesleg a cikk egy kalap ratyi. ilyen erővel már lehetett volna egy korrekt, vicces válogatást csinálni, de az most elmaradt. megvan a szenzációhajhász cím és a nulla értékű tartalom.
mi az őrült abban, hogy a kutya odaugrik? az, hogy lakásban kutyát tart a kiscsaj? jogos, szerintem is marhaság.
miért kell egy rövid cikkben ötször leírni, hogy őrült?
a cím alapján azt várná az ember, hogy tetőkön rohangáló mirror's edge klánok alakultak, vagy wowosok lenyomtak egy bg-t szépen beöltözve nyilvános helyen, esetleg 24 órás airsoft event, ahol cs-s alapokon nyugszanak a szabályok. fegyvervásárlás, gránát, bomba, defkit, meg a többi. de hát ez...
te ötvös tibi, nem keresnél magadnak inkább egy másik szakmát, mindannyiunknak jobb lenne alapon? neked kevesebb csalódás, nekünk kevesebb fájdalom. -
#8 akkor csak felénk szokás, hogy az asszony azzal lep meg hátulról, hogy jól átölel vagy megsimogat, lehetőleg jobb vallon, hogy biztos mellélőjek? :D -
Librarian #7 Elképzelem... hogy a szomszéd... mesterségesen lélegezteti a kutyát...
Ezen, meg Szkifi hsz-én röhögök. :-))))))))))))))))))))
Btw az én anyám biztos a kardjába dőlne, ha azért halnék meg egy játékban mert ő véletlenül hozzám mert szólni. -
#6 ekkora bulvárszart, te jó isten. -
Maci1 #5 Es hogy hivtak a szomszedot? Csak nem Jezus?:) -
#4 Ez tényleg így volt az eredeti hírben, hogy megdöglött, aztán a szomszéd föltámasztotta. -
Szkifi #3 "A kutyus agyában történt károkat a fejében maradt kontroller áramköreinek átkötésével hozták rendbe. A család sajnos nem használja tovább a WII-t, mert a kutya mozgása irányítja a játékot. Az újságnak elmondta a vétkes, hogy a kutya ma már jobban játszik, mint ő, mikor az eset történt." :D -
#2 detto XD -
galocza #1 légyszilégyszi, ha engem egyszer agyoncsapnak, engem is úgy, hogy életben maradjak!
köszi!