Ötvös Tibor

Még idén jön egy új GTA?

A hírek szerint a hamarosan megjelenő DLC után újabb résszel bővülhet a GTA világa. A rajongókat azonban le kell, hogy lombozzuk: ez nem az ötödik rész lesz.

De ennyi a "rossz" hír, hiszen az elvileg még az idei év végén megérkező új játék úgy viszonyul a GTA IV-hez, mint anno a Vice City vagy a San Andreas viszonyult a GTA III-hoz. Vagyis a meglévő grafikus motorral, egy új főszereplővel újabb kalandok elé nézhetünk. A hírek szerint a "kiegészítő" Grand Theft Auto: Tokio címmel jelenik majd meg.



Ha már GTA, akkor érdemes kicsit áttekinteni az X360 exkluzív The Lost and Damned eddig kiderült részleteit is. A játékban Johnny Klebitz, az alapjátékban is felbukkant motoros banda vezetőjének bőrébe bújhatunk bele és a hírek szerint Nikoval is összefutunk a DLC-ben.

Szerencsére az egyik Rockstar-fejlesztő "véletlenül" elkotyogta, hogy hamarosan a PC-s tábornak is kedveskednek letölthető tartalommal és sok rajongó abban bízik, hogy ez a The Lost and Damned.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dartois83 #16
    Lehet, hogy nem véletlenül van 6 ujja, így legalább a 20 dolcsis szolgáltatást jobban csinálja, mint a többi...
  • AbyssLord #15
    Amúgy vicces, hogy a csajszinak, ami a cikkben is ott van még mindíg 6 ujja van! (2 mutató ujj) :)
  • AbyssLord #14
    Hát igen, javíthatnának a portoláson rendesen! Most játszottam a Mirrors Edge-el, és annak fantasztikusan jól sikerült a portja! Gyönyörű szép, és repeszt ezerrel! Ráadásul a játék is nagyon jó.
    Ez után visszatérni egy GTA IV-hez eléggé elszomorító. A Mirrors Edge nem csak hogy szebb, de gyorsabban is fut. Ráadásul a játékban a videókarim még a phisix cuccait is számolgatja, és még így is gyorsabb! Tehát a R* nagyon elcseszte ezt a játékot, pedig nagyon jó kis game lenne!
  • dartois83 #13
    Kösz az infót, úgy látszik lemaradtam a rövidítések követésében.
    Igaz, volt régebben a londoni kiegészítő, de az még a kétdimenziós részhez. A 3. résztől bejövő rádiók, részletesebb város inkább amerikai, persze kibékülnék egy nem amerikai változattal is. Csak szerintem Tokiónál vannak izgisebb városok is, biztos teli lenne driftes misszióval, meg jakuzákkal kellene leszámolni, a fináléban pedig lehetne harakirizni, vagy óriásrobotokkal harcolni.
  • wolruf #12
    Én elviselnék egy Tokio (Tokyo) változatot. A GTA2 London is amerikai változat volt?
  • menpe #11
    Downloadable content. Szabadfordításban letölthető kiegészítő.
  • dartois83 #10
    1. Mi az a DLC? Mert ha a The Lost and Damned folytatása, akkor nem értem a rövidítést. Vagy egy külön konzolos? Félreértés ne essék, az eddig PC-re megjelent összes GTA-résszel játszottam, de valamiért az ilyen kifejezések láttán kicsit tájékozatlannak érzem magam, de lehet, hogy ez inkább a cikkíró hibája....
    2. Miért épp Tokio? Az egész GTA-sorozat amerikai nagyvárosok "másolataiban" játszódtak, parodizálva az amerikai társadalmat és "kultúrát". Ha már más országba teszik, miért pont Tokioba? Akkor már inkább Moszkva, vagy Rio de Janerio, vagy akár Budapest. Ennél már csak az a kamu kép volt jobb, ami a szaharát ábrázolta, GTA V felirattal.
  • ldavid #9
    már cáfolták az egészet, ki se kellett volna rakni a cikket
  • knightbali #8
    #4 #5
    Ez nem a motor hibája, hanem a szar optimalizációnak.
  • Sance231 #7
    "Szerencsére az egyik Rockstar-fejlesztő "véletlenül" elkotyogta, hogy hamarosan a PC-s tábornak is kedveskednek letölthető tartalommal és sok rajongó abban bízik, hogy ez a The Lost and Damned."

    Én abban bízom, hogy inkább egy marha nagy patch-et adnak ki hozzá, ami alapjaiban megváltoztatja a port minősíthetetlenségét. Szép álmok:).