Ötvös Tibor

Ezer sebből vérző Saint's Row 2 port

Amerikában már megjelent, hozzánk csak 23-án jut el a GTA verőnek kikiáltott Saint's Row 2 PC-s változata. A konzolos fórumokon eléggé megoszlottak a vélemények a játékról, ám az első kritikák és PC-s visszajelzések az ember maradék kedvét is elvették a kipróbálástól.

Először is megjelenése pillanatában a Saint's Row 2 csak dobozos verzióban volt elérhető, a Steam! rendszerén egyszerűen nem lehetett letölteni. De a boltban vásárlókat csak otthon érte valódi meglepetés. Ugye a GTA IV kapcsán már szóba kerültek a félresikerült portok és a jelek szerint ezúttal is ilyesmiről van szó.



Miközben a Saint's Row 2 ajánlott gépigényében elvileg egy 3,2 Ghz-es Dual-Core processzor és 2 giga memória állt, addig a valóságban egy 2,4 GHz-es, négymagos processzorral 4 giga memóriával ellátott tesztgépen diafilmes megjelenítést volt képes csak produkálni. Ezzel természetesen azonnal kicsapta a biztosítékot a THQ, hiszen már eleve közel fél évet csúsztatták a GTA IV miatt magát a játékot és a jelek szerint még ez az idő sem volt elég a normális porthoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balumann #7
    Miről beszéltek, nálam a GTA 4 játszhatatlan, ez legalább fut rendesen (bár alapbeállítással tényleg diafilm volt), lowon legalább elmegy... (bár nem értem az okát, mert megjelenésben, részletességben közel sincs az újabb játékokhoz).
    Ami nagyon nem tetszik az a mozgás és az irányítás. Valami katasztrófa...
  • Adam II #6
    Mit sírtok. Tényleg GTA IV verő mert még annak a gépigényét is odaveri :D
  • trogerzsiger #5
    vegyetek konzolt :D
  • Reg5 #4
    Gagyi portolás, vagy nincs portolásRemélem ez a mentalitás meg fog változni...
  • opeca #3
    Vigyék innen, GTA IV-et is meg ezt is. Gagyi portolások nem kellenek.
  • wolruf #2
    Még nem is hallottam erről a programról :S
  • Skyline #1
    Ki kiáltotta ki ezt a szemetet gta verőnek?:D
    KOnzolon is egy tucatbugos gagyi fos volt,pc-re még eztis alulmúlták...:D