Ötvös Tibor

Fallout 3: Operation Anchorage képek

Megérkeztek az első információk a Fallout 3 első, hamarosan megjelenő extrájához. Az Operation Anchorage alcímet viselő DLC elsősorban a lopakodásra helyezi a hangsúlyt.

Ráadásként új képeket is kaptunk és a DLC-k vezető producere, Jeff Gardiner is válaszolt az Eurogamer pár kérdésére. Sajnos hivatalos megjelenési dátumot nem tudott mondani, de az biztos, hogy márciusig mindhárom "kiegészítőt" megkapjuk. Az is biztos, hogy a Fallout 3 végét a harmadik DLC, a Broken Steel felülírja és emiatt karakterünkkel egészen a harmincas szintig fejlődhetünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Operation Anchorage egyébként "csak" egy szimulátor, vagyis nem szoros része a történetnek. A játék során bármikor beléphetünk Anchorage világába, a küldetés végrehajtása nincs szinthez kötve. Természetesen egy alacsony szinten lévő karakterrel hasonló erővel rendelkező ellenfeleket kapunk majd, ám egy teljesen kifejlett húszas karakter már valódi ellenfelekkel nézhet szembe.

Miután ez csak egy szimuláció, így a játék során találkozhatunk lőszer, illetve életerő utánpótlást adó helyekkel, melyekre visszatérve mindig találunk friss cuccot. A producer a másik két DLC-ről is beszélt pár szót. A The Pitt egy "hagyományos" Fallout 3 küldetés lesz, melyben számtalan döntést kell majd meghoznunk. A Broken Steelben lesz a már említett harmincas szint és az új befejezés, mely után szabadon bejárhatjuk Wasteland egész területét és akár "évekig" figyelhetjük, hogyan befolyásolják korábbi döntéseink a világ alakulását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #2
    most mi van? azt hittem nincsenek szinthez igazodó ellenfelek, nem úgy mint ahogy az oblivionban elbakták...
  • Banderas1990 #1
    Kíváncsian várom. Remélem jön PC-re is majd hamarosan.