Ötvös Tibor

Leállásig ingyenes a Tabula Rasa

Igen nehéz felvenni a versenyt a World of WarCraft birodalmával az MMO-k világában. Persze folyamatosan akadnak kihívók, ám eddig csak az Age of Conan és a Warhammer Online tudott méltóképp szerepelni az orkok ellenében.

A Tabula Rasa megjelenésekor nagyon szép kritikákat kapott, ám valahogy nem igazán árasztották el a szervereket a játékosok. Így aztán - sajnos - elkerülhetetlenné vált a játék leállítása. Ezen sajnálatos esemény február 28-án válik esedékessé, ám addig sem maradunk Tabula Rasa nélkül.A fejlesztők ugyanis folyamatosan készítik az újabb frissítéseket, kiegészítőket és ráadásul tegnaptól a leállítás időpontjáig teljesen ingyenesen játszható a játék. Szóval a lehetőség adott minden olyan játékos számára, aki eddig nem igazán bízott ebben a "leemelem a havidíjat a bankkártyáról" vagy nem akart havonta 3-5000 forintot kiadni és ezúttal megtapasztalhatja, milyen egy valódi MMO. Akit érdekelnek a teendők, az látogasson elide és kövesse az útmutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • john111 #13
  Tudna vki segíteni? Küldtem én nekik mailt ahogyan BB7 javasolta, bejártam az oldalt keresztül kasul, de sem választ nem kaptam, sem én nem találtam meg a kulcsigénylést... Szóval ha vki tudna segíteni azt megköszönném...
 • Senas #12
  Kedves Tinman!

  Nem tudom te milyen MMO játékkal játszol, vagy játszottál-e valaha de az biztos, hogy jó nagy adag agyatlan előítélet van benned!! Én játszottam a Lineage 2-vel, a Star Wars Galaxy-vel, a World of Warcraft-al és jelenleg a Guild Wars-al játszom (a TR mellett) úgyhogy van tapasztalatom. Én előtte kipróbálok egy játékot és csak utána mondok róla véleményt!

  "Megnéztem a trailert és rosszul lettem"
  Mitől is lettél rosszul?! A lövöldözéstől, a sok vértől?! Vagy, hogy egy darab tündét vagy orkot sem láttál benne?

  "Trailer alapján üres, ötlettelen, lövölde"
  Miért is "üres, ötlettelen"?! Mert nem egy fantasy világban zajlik a jó és gonosz harca?! Mert nem kardok meg varázsbotok vannak, hanem géppuskák és rakétavetők?! Mintha egy fantasy MMO-ban nem a harc dominálna! És ezt mind egy trailer-ből szűrted le?! Nem vagy semmi!!!

  Ez a baj a sci-fi MMO-val, hogy ha abban van véres harc az "agyatlan grind", de ha egy fantasy-ben van, az "dicső csata"!!!

  Engem rettenetesen elszomorít, hogy egy ilyen remek játék mint a Tabula Rasa meg fog szűnni, és az meg egyenesen felháborít ha ilyeneket olvasok, mint amit írtál! Nagy űr marad utána a sci-fi MMO-s játékok terén! Még van két hónap, de akkor is RIP!!

  Na mindegy!
  Azt hiszem Warhammer-ezni fogok utána. Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen utána: Warhammer Age of Reckoning.
 • Gorgonka #11
  Isten ments, hogy kötekedjek, nagyon régen olvasom az sg.hu-t, de most nagyon belegyalogoltak a kis Alliance-os lelkivilágomba :D
 • lammaer #10
  Ne kötözködj, újságírói szófordulat, hogy nem mindig azt irja wow :)
 • Gorgonka #9
  "tudott méltóképp szerepelni az orkok ellenében."

  Milyen orkok? A WoWban nem csak orkok vannak...
 • szily3 #8
  Nekem nem jon be :| Talan a szerver felmondta a szolgalatot???
 • Hunty #7
  1000 köszönet!! Sikerült!
 • BB7 #6
  Mindenki itt akad el! :D
  ITT Fel kell tenni egy kérdést ezzel a szöveggel:
  Hello!

  I registered it! It would like to be claimed a Tabula Rasa code!

  Greet!
  Ide a neved kerüljön pl! :)

  És 1órán belül kapsz egy serial-t! :)
 • schrank #5
  ez egy ET:QW paródia, pedig az is egy BF2142paródia volt
 • Hunty #4
  Hali!

  Nos addig jutottam el, hogy van master account-om, de nem tudom, hogyan lehet serialt szerezni.
  Kerestem a Tabula Rasa-t a PlayNC Store-ban, de nem találtam, így aztán elakadtam. Ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném! :)