Ötvös Tibor

A Modern Warfare 2 a következő CoD játék

Az Activision egy Manhattanban megrendezett konferencián lerántotta a leplet 2009-es kínálatáról. A lista vegyes érzelmeket válthat ki az egyszeri játékosban.

De kezdjük a legkevésbé meglepő hírrel. Bár az utolsó (?) világháborús Call of Duty szinte megközelíti a Modern Warfare sikereit, az Activision mégsem változtat álláspontján és jó darabig csak jelenkori vagy jövőben játszódó FPS-eket ad ki a márkanév alatt. A negyedik rész után még bizonytalan volt, hogy a World at War megjelenését követően pontosan mi is vár ránk. Volt itt pletyka sugárfegyverekről, űrbeli hadszíntérről, ám végül mégis imaradunk a Földön.



Immáron hivatalosan is a Call of Duty: Modern Warfare 2 a következő CoD játék - sorban a hatodik. Vagyis elkezdődtek az alcímek számozásai. A Project Gotham Racing készítői új autóversenyt programoznak, méghozzá James Bond (!) főszereplésével a 007-es világában. Emlékeink szerint egyszer már volt egy hasonló próbálkozás, de az csúnyán elhasalt.

Ugyanígy meglepő az új Tony Hawk program bejelentése. Miután az EA remek Skate-je lemosta a porondról a kiöregedett deszkást, már mindenki temette a franchise-t. Ám a kiadó még fut vele egy utolsó (?) kört. A konzolosok pedig örvendhetnek, hiszen a kiegészítők után jövőre végre megjelenik az ötödik Guitar Hero is.

Közben kiderült az is, hogy a Call of Duty: World at War legkevesebb három kiegészítést kap majd a 2009 során. Az első pontosan január 1-én jelenik meg, de a tartalmáról mindenki hallgat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #10
    Szerintem a Waw veri a Mw-t, legalábbis nálam sokkal jobban bejön, meg a cod a 2. vhs környezetben az igazi, de azért kíváncsi vagyok az mw2-re is... de a kiegek jobban érdekelnek waw-hoz :)
  • Balumann #9
    Jah sajnos vszínű, Project 8 -at és a Proving Ground -ot sem adták ki, de a korábbiakat is később adták ki PC-re.

    Várjuk a következő modern warfighter -t :-)
  • REPS0L #8
    #7
  • schrank #7
  • Rage47 #6
    huh ennek nagyon örülök, yeah
  • rgranc #5
    Jaja, Infinity Wards es Treyarch halistennek kulon dolgoznak, nekem a W@W annyira nem jon be, nem is vettem meg, de a MW2 varolistas... YESSSS
  • 5i #4
    Nem hiszem. A World at Wart a Treyarch készítette a kiegészítőkkel együtt, míg a Modern Warfare 2-t az Infinity Wards hegeszti.
  • kukacS3K #3
    a tóni pók játék megint csak konzolos lesz?
  • Vardar #2
    3 kiegészítő plusz új játék? Ejjj, de fognak ezek csúszni:D
  • 5i #1
    Várom. A CoD4 sztem minden idők legjobb háborús FPS-e.