Ötvös Tibor

Készül a Homeworld 3?

2003-ban jelent meg az Imperium Galactica és Haegemonia (hazánk két remek űrstratégiája) vetélytársa, a Homeworld második része, majd utána a Sierra nem folytatta a szériát.

Időközben a játékot fejlesztő Relic más projekteken kezdett el dolgozni, majd átkerült a THQ kötelékébe. A legújabb hírek szerint az új kiadó lát még fantáziát az űrstratégiában és pár hónapja megvásárolta a Homeworld jogait a Vivenditől, a héten pedig el is kezdődtek a harmadik epizód munkálatai.



Jó hír, hogy a pletykák szerint a folytatást is a Relic készíti, akik bizony mostanában nagyon el vannak havazva. A Dawn of War II, Company of Heroes: Tales of Valor és Company of Heroes Online mellett ez lesz a negyedik programjuk. Sajnos sem Jonny Ebbert, a Dawn of War II sem pedig Chris Degnan, a Company of Heroes dizájnerei nem nyilatkozhatott a dologról. Reméljük a legjobbakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kobra223 #8
    jiipííí végre ide veles egész galaxist meg szeretém hodítani:D
  • Llew #7
    Shrank Te vagy nagyon félre küldted a hozzászólást, vagy direkt próbálod az emberek húzni esetleg simán csak hülye vagy mert a cikk első sorában szerepel, hogy űrstratégiáról van szó.
    Maga a hír remek, csak győzzük kivárni mire ebből játék lesz.
  • Sanyix #6
    énis
  • FoodLFG #5
    Én is szeretnék vele játszani ><
    :D
  • jeti00 #4
    hol a fenébe hasonlít ez kamionra??? am hatalmas játék, tényleg kéne egy folytatás.
  • atiat #3
    schrank:Tecske inkábbcska lőcskéld le magacskádat. Amúgy ez STRATÉGIAI SCI-fi te szerencsétlen. Nehéz lenne haszálni a googlet IQ fighter?
  • schrank #2
    ez mi kamion szimcsi ? csak mert a borcsija arra emlékeztet ...
  • X3no #1
    nah vegre egy jo hir...nemerdekel ki csinalja...nemerdekel mikor jon ki...csak csinaljak meg...adjak ki...es legyen mar a gepemen....imadtam az elso 2-ot...a 2es mostis fentvan :) igaz most mod-al jaccom meg PDS-el...de piszokjo meg mai napig :D