Ötvös Tibor

Call of Duty: World at War - Az első percek

A neten felbukkant a World at War első küldetése, mely videókkal együtt körülbelül öt percig tart.

Tavaly igazán meglepte a rajongókat az Activision, mikor is egy jelen időbe helyezett Call of Duty résszel jelentkezett. A Modern Warfare igazán nagyot szólt, számtalan Év játéka címet zsebelhetett be. Ekkor azonban már javában folytak az ötödik CoD epizód munkálatai és a kiadó nem akarta már leállítani a - saját bevallása szerint is - utolsó világháborús rész fejlesztését. Az, hogy ez mennyire volt jó döntés hamarosan kiderült, hiszen a játék már megjelent, az első bevételi adatok nemsokára nyilvánosságra kerülnek.



Mindenesetre a neten felbukkant a World at War első küldetése, mely videókkal együtt körülbelül öt percig tart. Így kicsit jobban ráláthatunk arra, hogy érdemes lesz beruházni a produktumba vagy sem. Nos, a videó megtekintése után szerintem megéri majd az árát és szerencsére átvettek jó pár újítást a negyedik részből. A jelek szerint az Activision méltóképpen búcsúztatja el a világháborút, de szerintem a sorozat még vissza fog térni valamelyik hadszíntérre. Mondjuk a nyolcadik részben, mikor már a lézerfegyveres hetedik is sikert aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Falcon87 #9
    Videókártya driver frissítés.
  • labello #8
    szevasztok letöltöttem én a játékot sokan mondják hogy nagyonjó.
    De nekem van egy problémám vele mi előtt rákatintok az ikonra ki írja hogy Run in safe mode?"It appears Call of Duty: World at war did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings bit not your controls." És alatta meg van kérdezve hogy (Igen) (Nem) (mégse).Nem-re szoktam katintani és elindul a játék és bejön az oldal new mision azon belűl bármelyik fokozatra mentem könyű nehéz elindul bejön a videó elkezd tölteni és ott leis fagy?? nem tom miért .Mert a gép igény nekkem meg van hozzá.Remélem tudtok segiteni előre is köszi:).
  • pitbulllll #7
    uccsó pálya merész :)
  • rgranc #6
    Kedves szerző! Ez a cím és szöveg egyrészt "pongyola" másrészt egyáltalán nem fedi a valóságot!
    "Mindenesetre a neten felbukkant a World at War első küldetése, mely videókkal együtt körülbelül öt percig tart."
    Az öt perces videó csakugyan az első küldetés első öt percét mutatja be, de ennyi. Jóval tovább tart ez az első küldetés, és ezt a videó végignézése bizonyítja is, hiszen nem a küldetés sikeres teljesítésével fejeződik be ez az öt perc, hanem a játékos halálával... (Aki aztán az utolsó mentett checkpointtól újrakezdi a játékot).
  • Fbn Lx #5
    nekem tetszik a játék, de nem anynira jó, mint amit vártam.
    kb. egy szinten van a modern warfare-rel, másdoik rész után már az se nagy durranás.
  • NEOreg3 #4
    pedig ez az első pálya
  • Cat 02 #3
    Mmint abból van, de címből úgy jön le, h 5 perc az egész első mission :)
  • Cat 02 #2
    Ez messze nem az első pálya :)
  • Risu Führer #1
    jó kis 5 perc ez.