Ötvös Tibor

Készül a Saints Row 3

Bár a második rész is csak a napokban jelent meg, a Volition producere szerint már el is kezdődtek a következő epizód munkálatai.

A hír azért cseppet meglepő, mivel a THQ játéka nagyon vegyes fogadtatásban részesült. Egyesek esküsznek rá és 8-9 pontot dobálnak rá, míg mások - és hozzám is ez áll közelebb - egy átlag alatti GTA-klónnak nevezik. Mindenesetre a kiadó lát benne további fantáziát és zöld utat kapott a trilógia lezáró darabja.



Dan Sutton producer hozzátette, hogy a Saints Row 3 egy, az eddigiektől teljesen eltérő megközelítést alkalmaz majd, melyről jelen pillanatban nem beszélhet. Egyes tippek szerint a sok gengszterkedés után ezúttal a zsaruk oldalán állunk majd. Megjelenési dátum még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fido4life #2
    "Egyes tippek szerint a sok gengszterkedés után ezúttal a zsaruk oldalán állunk majd" hát az bukta lenne akkor, pedig az első két rész faja volt..
  • Skyline #1
    8-9 pont a 2. rész,aaaaaz!
    Rakás szemét,tucatbug,fejnélküli járókelők ittott,agyonfos fizika,nevetséges autókezelés,blőd sztori,beragadós nevetséges MI,szánalmas városkép...Blőd fos az egész úgy ahogy van...Jó ha a 6 pontot megéri...