S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Nagyon fontos lenne, hogy mi elõbb segítsen valaki! Jantar-nál akadtam el, amikor megérkezünk a stalkerekkel, és vissza verünk egy élõhalott támadást, majd a megadott feladat továbblépéséhez beszélni kell Szaharovval. Viszont egyszerûen lehetetlen bejutni abba a rohadt bunkerbe, zárva van az ajtó! Korábban már játszottam vele, simán kinyílt miután lement a támadás, videókban is mindenki gond nélkül tovább jutott, nekem az ég szerelmére sem nyílik ki az ajtó... Már vagy 20x bejártam az egész környéket, ellenség nem maradt, még a fickó szólt is, hogy "többet meg tanulják, hogy ne jöjjenek ide". Ezek után minden normális esetben kinyílt az ajtó, nálam sajnos nem. Betöltöttem még egyszer az elejétõl, letöltöttem a frissítéseket, továbbra sem javult, nem tudok tovább haladni. Rettentõen idegesít, ha valaki tudna megoldás kérem mielõbb írja meg!!
Köszönöm!
Problémám akadt a játékkal.Trainert szeretnék használni, mivel a one hit kill opcióval szerintem sokkal realisztikusabb a játék, meg nem kell annyit tökölni.Nos rengeteget letöltöttem már, de vagy nincs benne ez a mód, vagy pedig nem mûködik, pedig az adott patch van feltelepítve hozzá.Esetleg van valami tipp?
Figyi! Elfoglaltam a Limask-ba vezetõ hidat megyek át rajta, gondoltam mentek egyet kb a közepén járhattam. Majd kíváncsiságomat kielégítve körülnéztem de olyan helyen kötöttem ki ahonnan nem tudtam kijutni (véletlenül). Okés akkor betöltöm majd úgy töltötte be hogy meghalok. Utána meg, hogy kurva magasan vagyok és persze eleve meghalva.EZ MI MÁR!!!?
[email protected]
Nekem a játék nemindul el felrakom a cracket elakarom indítani és kiírja hogy tegyem be a lemezt aki tud segíteni az vegyen fel MSN:[email protected]
Elõreis kösz
Nekem egy olyan gondom lenne hogy mikor átszeretnék lépni egy másik pályarészre úgye kiirja hogy:ÁTLÉPSZ EGY MÁSIK PÁLYRÉSZRE?És akkor rámész hogy igen de VISSZA DOB UGYANODA! ezt tapasztalta valaki?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A chaos theory topikot állandóan olvasom (én vok a FAQ író is), tudom nagyon jól hogy rengetegen crackelték az eredeti játékot, mert nem volt hajlandó elindulni eredetivel. Én meg el tudtam indítani akkor is, mikor nem volt crack (csak egy kis starforce nightmare meg sfcure vagy mi kellett hozzá ^^).
Úgyhogy megnyugtatlak, próbálj meg egy starforce -s játékot 6 különbözõ konfigon, Vista-n, és legalább 2-n nem fog menni ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez mekkora szar duma! szerintem csak a warez-majmoknak lehet vele problémája, mert nekem még egyetlenegy eredeti bármilyen védelemmel ellátott játékommal nem volt soha semmilyen problémám.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha megveszed nem tök 8, hogy milyen védelem van rajta?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊