Ötvös Tibor

The Godfather II képek

Megérkeztek az első képek a The Godfather II című EA produktumból és végre a sztoriba is kapunk bepillantást.

A sztori szerint Michael Corleone Floridába és Kubába küldi a főhőst, Dominicot, hogy az ottani területeket is megszerezze a Corleone családnak és a végén ő is keresztapává váljon. A nemrég befutott képek mellett érkezett egy trailer is, mely elsőként mutatja be magát a játékmenetet.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sztoriból adódik, hogy ezúttal nem kell felküzdenünk magunkat a képzeletbeli ranglétrán, hiszen nem egy kisstílű bűnözőként csatlakozunk a családhoz, hanem már komoly befolyással bírunk. Ez azt jelenti, hogy számtalan emberünk lesz, ám egy-egy küldetésre maximum hármat vihetünk magunkkal. Természetesen mindegyikük más előnyökkel és hátrányokkal bír, szóval jól meg kell gondolni, kit is választunk segítőül.

Külön ki kell emelni a "Don's View" opciót, amikor is a várost felülnézetből látva tudjuk irányítani embereinket. Leginkább a sikeres - ám elég bonyolult kezelőfelületű - Gangsters első részéhez lehetne hasonlítani a játékmenetet. Elfoglalhatunk bizonyos területeket megszerezve az ottani üzleteket és őrséget is rendelhetünk ki ezek védelmére. Aki nem akar ezzel vesződni, az GTA-módban is végigviheti a játékot.

Az EA Redwood fejlesztette játék 2009. februárjában jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mustang93 #4
    ja ja a mafia 2 jobb lesz.
  • Risu Führer #3
    a mafia 2-nek a nyomába sem fog érni...
  • hetti #2
    Az elsö rész az nevetséges volt szerintem! Haver játszotta végig helyettem xbox-on mert engem kiboritott s vicces volt hogy már ö volt az atyauristen de még mindig ö járt henteshez behajtani a védelmipénzt :D
    Reméljük hogy a 2-ik rész jobban sikerül....
  • adios #1
    A grafika nem néz ki vmi ütősnek,de ez a menedzser mód és az egzotikus karibi hangulat érdekessé teheti a játékot.Az elsőnél csak jobb lesz már:P