Alex

2009 februárjában jön a Godfather II

Az EA végre hivatalosan is bejelentette, hogy a The Godfather II 2009. febrárjában fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A folytatásban a feladatunk a lehető legsikeresebb család felépítése Floridában, Kubában és New York-ban. A játék a Don nézőpontjából mutatja majd az eseményeket, innen igazgathatjuk birodalmunkat, erősíthetjük meg védelmünket, irányíthatjuk terjeszkedésünket. Kulcsszerepet kap a család, a minket körbevevő emberek, melyeket csoportokban vagy egyénileg küldetésekre küldhetünk, vagy személyesen kiválasztva őket magunk mellé kisérőnek fogadhatjuk őket.

"Eddig még nem látott stratégiai elemeket hozhat a stílusba egy a hűségen alapuló, szervezett bűnözéssel foglalkozó klán irányítása" - nyilatkozta a Keresztapa II vezető fejlesztője, Hunter Smith. "A Don nézőpontja annyira egyedi, hogy az akció és a stratégiai elemek keverésével alapjaiban változtathatja meg a szabadon bejárható világokban játszodó játékok szabályait, valami teljesen újat hozva létre." - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kicsizoz #6
    A Godfather siralmas volt a szememben, pedig nagyon vártam...
    A maffiával nem érdemes összehasonlítani, olyan nagy a különbség...
    Ha a mafia folytatását nem adják ki fél éven belül, kénytelen leszek az első rész újrajátszani! :) negyedszer...
  • Sanyix #5
    ne a gta4-el, hanem az öreg mafia-val hasonlítsd. Úgy siralmas az eredménye.
  • Cortex #4
    Nekem nagyon tetszett az első rész. Jó, hogy nem volt a legjobb minden részletében, de a hangulata az nagyon jó volt, nem úgy, mint a GTA 4-nek. Ja és sablonos feladatok, akkor nézd meg a GTA 4-et is...
    Egy kis technikai fejlesztés után szerintem is nagyon jó lesz. S csak remélni tudom, hogy az EA nem rontja el.
  • robertone #3
    Kinézetében és pl. az autók fizikájában valóban idegesítően elavult és elnagyolt volt, de a játékmenetben voltak jó ötletek, ezért nagyon jó játékélményt adott egy pontig amíg nem vált sablonossá a feladatmegoldás.
    Kis továbbgondolás és nagy technikai fejlesztés után nagyon jó második részt lehet ebből kihozni, engem érdekel a végeredmény.
  • Praetor #2
    Sztem jobban járnának, ha a PC-s verziót alig pár hónappal később adnák ki. A GTA SA és a GTA4 esetében is biztos, hogy az eladások ezért is voltak olyan komolyak. Meg úgy lenne több idő a pécés változat bugtalanítására.

    Abszolút PC párti vagyok, de pénzügyileg biztos jobban járnának, hogy ha a türelmetlenebb játékosok előbb megvennék konzolra, ahol kisebb a warezolási "kedv" és arány, mint a PC-nél. PC-nél ugye nincs különösebb következménye a wareznak, míg konzolon a félénkebbek nem kockáztatnak.

    Az EA helyében ezt tenném. A magam helyében meg azt, hogy konzolokat a kukába, éljen a PC... (No flame, just a joke...)
  • HeadHunter86 #1
    Örülünk, de valahogy nem csigázott fel a hír, az első rész iszonyú gyenge lett.
    Budget kategória...