Ötvös Tibor

Fallout 3 infóhalmaz

Egyre több információ lát napvilágot a Bethesda Softworks által fejlesztett Fallout harmadik részéből.

Ezúttal pár olyan dolog is kiderült, ami bizony sokaknak talán nem fog tetszeni. Először is, bár a fejlesztők nem hívei a pusztakezes harcnak, mégis 99%-os esély van rá, hogy akár egyetlen fegyver használata nélkül letudjuk a sztorit. Persze ilyenkor vért fogunk izzadni, de a lényeg, hogy nem lehetetlen.



A Fallout 3 világához hozzátartozik a rabszolgaság és a drogfüggőség is, így ezekkel is találkozhatunk majd. Fontos viszont, hogy bár lesznek kisgyerekek a játékban, őket megölni nem tudjuk. Ha valamiért mégis egy gyerekre rontunk, az összes környékbeli nekünk esik, de még saját társunk is ellenünk fordul.

Apropó társ. Hű kutyánk, Dogmeat mellett egyszerre maximum egyetlen emberi bajtárs szegődhet nyomunkba. Őt elláthatjuk páncéllal valamint fegyverrel, és képességeit is fejlesztgethetjük. Meztelenség egyáltalán nem lesz a Fallout 3-ban, ráadásul az NPC-k zöme is ellenséges szándékkal közeledik hozzánk. Az időjárás állandó lesz, ráadásul a napszakok sem váltakoznak. Több, mint 40 ezer sor dialógus van a játékban, ami azért nem kevés lehetőséget fed majd le. A jövő héten kezdődő E3-on még ennél is többet tudunk meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • meteoreső #22
    Megértem hogy vannak olyan régi hard gamerek akiknek fáj a szivük a régi körökre osztott dolgok iránt... Nincs már Wizardry , az UFO 3D is gyermeteg let, nincs szinte semmi komoly agyat mozgató dolog. Szerintem ezek az emberek menjenek át más platformokra...(pl Psp)
    Sajnos nem lehet kevés embernek gamékat gyártani más lett az igény.
    De ettől ez még egy szenzációs játék lesz, és ki fog tűnni a tucat klón közül.
    Azért egy új motornak örültem volna, de a régi RPG-ben soha nem a grafika volt az ütős ami elragadt... Jó lesz ez ne fancsalogjatok!
  • bitbandita #21
    Az általam legjobban várt játék. Remélem nem b@ssza el a Bethesda. Engem nem zavarnak az újítások, ha azokat úgy tudják megvalósítani, ahogy ígérik, csak ez ugye tudjuk, hogy nem szokott 100%ig összejönni... na mind1. Lesz rá kismillió mod, az Obli is modokkal lett (majdnem)tökéletes, jól játszható, és élvezetes.
  • dronkZero #20
    "Az időjárás állandó lesz, ráadásul a napszakok sem váltakoznak."

    Hm. Falloutban fontos volt nagyon.

    Oblivionban, Stalkerben meg gáz. Nem szeretem a tízperces napokat... Akkor inkább legyen statikus, helyszínenként más fényviszonyokkal, időjárással...
  • cateran #19
    tedd azt:) nem tudnam megszamolni hanyszor jatszottam vegig az 1. es a 2. reszt..egyszeruen nem lehetett megunni oket(sot! meg ma is toppon vannak),de most ezzel az uj resszel kapcsolatban en is kisse szkeptikus vagyok:( remeljuk csak a paranoiam beszel belolem:)
  • Tinman #18
    Károgjatok csak én meg közben előrendeltem amazonon a fullos survival editiont
  • peat666 #17
    Diablo más, ott ugyanaz a fejlesztő cég és ordít a d3 hogy benne van a d1-d2.

    No de itt más a fejlesztő és én még 1 képnél sem éreztem semmi, de semmi fallout hangulatot. Ez már nem fallout, hanem egy másik játék, ami lehet hogy nagyon jó lesz, lehet hogy nem. De fallouthoz nincs köze, ezt szerintem mindegyik rajongó és falloutot kipróbáló elismeri. Akkor meg nem kéne falloutnak hívni. Minek vették meg a jogokat, ha nem használják ki a fallout sorozattal megteremtett atmoszférát? Lehet próbálják de nekem nem jön át.
  • Adam II #16
    Jóformán mindegy mit fog csinálni a Bethesda. Mégha eszement jó játék lessz akkor se fog tetszeni egy rakás Fallout rajongónak mert ez már csak ilyen. Igazából nem is lehet kielégíteni a vágyaikat. Majd azért fognak sírni ,hogy az egésznek olyannak kéne lennie mint amilyen a Fallout 1,2 volt csak új sztorival meg néhány új színes kis itemmel minden másnak a réginek kellet volna maradnia.
    Persze ha pont ezt csinálná a Bethesda akkor meg azon sírnának ,hogy az egész olyan mint egy nagyobb mod. Most meg fikázzák agybafőbe mert jó a grafikája nem 2 dimenziós felülnézetes meg totál nem olyan mint amilyen a régi Falloutok voltak meg amilyennek ők szeretnék látni.

    Tuti ez lesz nézzétek meg hány Diablós fikázza a Diablo III-at hasonló okokból hasonló érvekkel.
  • TheZsenyka #15
    Szerencsére senki sem kényszeríthet rá téged, hogy játsz majd a gammával. Javasolom, hogy ne is kövesd nyomon mostantól az évtized egyik legjobb játékának ígérkező fejlesztést.

  • gyuri12 #14
    Videók?! Hol? Még egyet sem láttam a teaseren kívül!
  • HöfEE #13
    Én úgy vettem ki, hogy lehet bántani a gyerekeket (aminek mint irták csunya következményei lehetnek :D ) csak kicsit kétértelműen van leírva.
    " lesznek kisgyerekek a játékban, őket megölni nem tudjuk. Ha valamiért mégis egy gyerekre rontunk, az összes környékbeli nekünk esik, de még saját társunk is ellenünk fordul."