Ötvös Tibor

Mennyire reális az Assassin's Creed?

Az Ubisoft legutóbbi sikerük, az Assassin's Creed kapcsán folyamatosan azt hangoztatta - és a demókban is mindig erre koncentrált -, hogy a tömeg mennyire életszerűen reagál Altair cselekedeteire.

Nos, egy csapat vállalkozó kedvű fiatal úgy döntött, hogy élőben is letesztelik eme állítást. A végeredmény több, mint nevetséges. Amint a lenti videón is látható, a kissé elhízott tolvajunk nem igazán tud elvegyülni, és nem egy emberre a frászt hozza.



De a legnagyobb mégis az a rész, amikor lebukik zsebtolvajlás közben. A hölgyemény reakciója bizony pont olyan, mint a játékban volt - nem tesz semmit. Mindenesetre eme egyetlen példától eltekintve az áldozatok nagyon is életszerűen reagálnak, mi pedig nevethetünk egy jót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ifoton #28
    Az assassinről meg csak annyit, majd ha jobbat csinálsz, köpködheted..
  • ifoton #27
    http://images.google.hu/images?um=1&hl=hu&q=Nvidia+Human+Head+&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se

    elkezdődött ,)
  • bcsirke #26
    majd beszartam a röhögéstőlXD
  • Ladizlav #25
    Sziasztok! Segítenétek nekem? Feltettem az Assassin's Creed-et és néha-néha befagy a kép vagy teljesen elmegy és fekete lesz (közben alatta megy a hang :S). A gépem a minimum gépigény felett van, de talán a RAM nem elég? (1Gb Kingmax ddr2-es) Próbáltam volna feltenni az 1.2-es patch-t, de akkor meg ezt írja ki: ,, Could not retrieve version number! Installation will be aborted. " .Szerintetek mi ilyenkor a megoldás?
  • alien47 #24
    A video készítők elfelejtették ha manapság kimegy a játékban szereplő kórhű ruhában az utcára, hívni fogják a mentőket.

    Nem lehet egyértelműen megadni, hogy akkoriban ha megfogod valaki vállát hogy reagál. Azota meg eltel pár száz év, kicsit megváltozott a világ.....manapság nem fogoshatsz mindenkit :))

  • Fbn Lx #23
    viccesnek vicces, SG-re ne te mondd meg, hogy mi való. amúgy szörnyű, hogy te ezekben az emberekben a hatalmas kockát látod wazz.
  • skiryo #22
    kurvajó video :D loverman félék meg menjenek a gamestar hirekhez irogatni, ottvan a szinteteknek megfelelő korosztály
  • tommyg #21
    fika
  • Csabulator #20
    Én nem igazán játszottam az Assasin's Creed-el, csak láttam hogy egyik osztálytársam játszik vele. Nagyon tetszik a játékban az, hogy a töltődés közben lehet menni az emberek között és mindenkihez hozzáér. Mintha imbolyogna alatta a talaj :) Különben meg tetszik a videó, pont ezt figurázza ki. Szerintem nincs mit ezen "fikázni" ez túlzással mondható "kabarénak" is, mivel ott is valamit kifiguráznak. De javítsatok ki ha nem így lenne.
  • FlyingV #19
    viccesnek sem vicces, sg-re pláne nem való. amúgy szörnyű, hogy vannak ekkora kockák wazz. (még ha nem is gondolták komolyan).. de hogy ez miért cikk OMG még blogoldalra is égő lenne kitenni. Loverman meg lassan kijárja az általános sulit, kezdődik a lázadó korszaka, szóval vigyázzatok vele!!