Ötvös Tibor

További részeket kap az Assassin's Creed

Már a kezdetek kezdetén hallani lehetett, hogy a Ubi Soft többrészesre tervezi az Assassin's Creed című játékát, melyet most Yves Guillemot újból megerősített.

A parádés, közel 6 milliós összeladással büszkélkedő játék a stúdió egyik legnagyobb sikere, így nem meglepő a döntés. Guillemot ráadásul nem egy második részről, hanem rögtön több folytatásról beszélt, mely a mostani trendet ismerve minimum egy trilógia lesz. Altair visszatéréseit a pletykák szerint az idei E3-on jelentik be, ahol már pár komolyabb infót is megtudhatunk a második epizódról.



A Ubi Soft kapcsán érdemes megemlíteni a Rainbow Six Vegas 2 sikereit is, melyből jelen pillanatban - hivatalosan - 2 millió példányt emeltek le a boltok polcairól. Ezekkel az eredményekkel nem is csoda, hogy a francia kiadó Európában a második, Amerikában pedig a harmadik legnagyobb független kiadó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CSUNYAMACSKA #8
    Sziasztok valaki tudna nekem abba segiteni ? az én gépemen szagat a assassin's creed picit és halotam egy ojanrol , hogy a városbol ki lehet veni az emberelknek a létszámát ez hogy lehet ?:O
  • Hoz_Hun #7
    Nem hiszem. Felirat nélkül is így fogy nekik, akkor minek törnék magukat.

    Rainbow Six királyságos sorozat, Altair kalandjait meg várom. Remélem azért hagytak benne olyan sok "üresjáratot" (quest orientáltság, változatosabb terep, napszakok, stb) hogy a köv részben sokat újítsanak.
  • wfefe #6
    Szerintem annyi negatív visszajelzést kaptak (kaphattak) a különböző forumokon, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy a második részben lesz felirat. Gondolom én.
  • ZsZso #5
    Ez annál is "meglepőbb", mivel már a legeslegelején triológiáról beszéltek.
  • warrior28 #4
    Csak kár, hogy sajnálják a feliratot a játékaikhoz...
  • nipponia #3
    Ő maga adja ki a játékait, nem pedig egy forgalmazón keresztül.
  • ffxi #2
    Min értik független kiadó alatt? Nem baj, hogy az, de mitől az? :)
  • BB0735 #1
    Hajrá Ubisoft! Remélem a következő PoP is tarolni fog.