Ötvös Tibor

Extra tartalommal jön PC-re a DMC 4

A PlayStation 3 és X360 tulajok hatalmas sikerré tették a Capcom játékát. A Devil May Cry 4 közel 2 millió példányban fogyott a boltok polcairól és nyáron a PC-sek is belevethetik magukat a vagdalkozásba.

Természetesen a kitolt portolási idő elég komoly exrták beépítésére adott lehetőséget. Eddig két, teljesen a PC-sek számára kifejlesztett játékmód látott napvilágot. A Turbo Mode - nevéhez méltóan - nagyon is felgyorsítja a néha már így is elég pörgő játékmenetet, a Legendary Dark Knight módozatban pedig egy "über nehézségi fokozat", ahol az alap ellenek helyett jóval erősebb lényekkel kell megküzdenünk.



A Devil May Cry 4 a DirectX 10-es kártyákra lett optimalizálva, de a 9-es verziószámú kártyákkal rendelkező játékosoknak sem kell lemondani az élményről, hiszen az ő gépükön is fut majd a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • partizan182 #4
    DMC1-ben is így volt már, ez ilyen devilméjkrájos jelenség. De egy DMC-ben a pálya mint olyan teljesen másodlagos, a fókusz a harcon van.

    Legalább Son of Sparda-n is megvolt? (esetleg DMD-n?) Mert ha nem, akkor még SEMMIT sem láttál. Ott kezd értelme lenni a játéknak.
  • moRtiZ #3
    Uristen de várom máááár. DMC3SE akkora isten volt, hogy valami félelmetes :D

    Amugy azért tetszik az embereknek, mert nagyon kevés igazi hentjáték jön PC-re, és ráadásul ez a jobbak közül való.
  • 5i #2
    Én végigvittem X360-on, de nem tetszett. Egészen pontosan 2x kellett végigmennem minden helyszínen, ráadásul ugyanazt az 5 főellenséget kellett 3x elvernem. Viszont az utolsó pálya remek, grafikailag is ott van a szeren, szóval vegyes érzésekkel álltam fel előle.
  • sirpalee #1
    Hát próbáltam a demot psn-en... Nem tudom mi tetszik ezen az embereknek.