Ötvös Tibor

The Wheelman életjelek

Bizonyára sokan emlékeztek még a Midway játékára, mellyel még a filmrovatban is foglalkoztunk. Egyszerre készül a játék és a filmverzió is, mindkettőben Vin Diesel a főszereplő.

Az első bejelentések - valamint egy full CGI játékelőzetes - után azonban mély hallgatásba burkolózott mindkét oldal. Ma azonban végre megérkezett egy újabb trailer a játékhoz, melyben in-game jeleneteket is láthatunk.



A jelek szerint - mondjuk ezt eddig is tudtuk - a játék gerincét egy Driverhez hasonló autóvezetési feladatsor adja, melyet lövöldözős részekkel fűszereznek majd az alkotók. Sajna a filmek alapján készült játékok eddig nem arattak osztatlan sikert - a legjobban a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay sikerült -, reméljük ezúttal másként lesz. Mindenesetre a Midway már bizonyított a John Woo nevével fémjelzett Strangleholddal, mely a kultikus Hard Boiled "folytatása" volt.

A The Wheelman 2008 végén érkeik PC-re, X360-ra, PS3-ra és - a tervek szerint - PS2-re is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jo01 #9
    Todna valaki segíteni ha elindítom a játékot és lemegy a videó az elején befagy a kép hang van kép nincs.
    A videókártyám ATI Radeon HD3450 512MB
  • koj #8
    Ha letötlöm a whelman clonedvd-pyrocont akkor az magyar?
  • Falcon87 #7
    A híres GTA sorozatban sincs visszarúgás. A grafika meg jó. Nem kiváló, de nem is rossz.
  • bacsobalint #6
    egy végigjátszást nemt udtok adni,vagy avlamit mert akkor amikor a fegyenc szálitó viszi a rabot azt a missiot nem tudom meg csinálni :S
    mert vagy kikell szabaditani arabot vagy megölni:S
    esetleg valaki enm tudja elmagyarázni?
  • pisztácia #5
    Hali. Letöltötem az orosz verziót, magyarosítottam, e most a beszéd hangokat nem lehet hallni..:( ja es vki esetleg tudja h lehet a bill kiosztást atallitani? vki help, thx
  • Balumann #4
    Hát egy GTA/Driver szerű autós és lövöldözős játékban ne is nagyon legyen sokkal jobb grafika sztem, mert akkor nem lesz gép ami elvinné.Itt fizikára, meg AI-ra van inkább szükség, meg jó kis akciódús, változatos játékmenetre.
    Az lenne a jó, ha a Flatoutot meg a Drivert kombinálnák, illetve lövöldözős részben a gta-t.
    Nekem tetszik egyébként így videók alapján.
  • samuzsolt #3
    a fegyver meg se moccant mikor a csóka ezerrel rotált... a kocsival megforulok 200nál és rukvercben lövöm a fakabátot részen ugyan ez... semmi G erő vagy hasonló nem hat ilyenkor az ember kezére, hogy úgy kell mozdulatlanul "lennie" mintha csak egy viaszbábú lenne? a graf meg nem üti a 2008ban elvárható minimális szintet.
    szvsz GAGYI
  • Zealot #2
    Mindenesetre az autó mozgása elég gagyinak tűnik...
  • Zocsi #1
    Hmmm... azért az after-effect-ek sokat dobnak a videón. Tehát grafikailag én kötözködnék.
    Mellesleg platformokra kiváló lesz a game, szvsz. Kellően pörgősnek tűnik, és ha elég ügyesek a csókák, akkor egy NFS-MW + GTA kombót hozhatnak ki, kevés GTA elemmel.