Ötvös Tibor

Folytatódik a Dawn of War

Folytatódik a nagysikerű Warhammer 40.000 világában játszódó real-time stratégia, a Dawn of War. A kizárólag PC-n megjelent játék második része szintén csak a számítógéptulajoknak okozhat örömet.

A fejlesztést ismét a Relic vállalta el, a kiadó ezúttal a THQ lesz. A fejlesztés immáron két éve zajlik, méghozzá a legnagyobb titokban, a megjelenés 2009-re várható. A szokásos ígérteken felül - szebb grafika, fejlesztett AI - új egységek, teljes mértékben rombolható környezet, valamint a co-op multiplayer mód hangzott el.



Elsőként a Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm kiegészítőt megvásárlók nyerhetnek bepillantást a folytatásba, hiszen az abban található regisztrációs kóddal válthatják meg jegyüket a második rész bétájába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • galocza #9
    én is ezt írtam:
    "soulstrorm: ...blablabla... nekem a legrókabőrösebb."
    amúgy a dc nekem is jobban tetszett, pl sokkal érdekesebb volt az ellenséges hq-k meghódítása, újszerűbb az egész planetary req stb rendszer, a díszkíséret, a parancsnok +cuccai stb. ehhez képest az ssben csak 2+ faj, meg a légi egységek, az hogy a nagytérképet szétszórták égitestekre + hálókapuk engem se nyűgözött le. a magam részéről nem tartom vmi nagy veszteségnek az ironlore-t, ebből a franchise-ből sokkal ütősebb dolgot kellett volna kihozni szvsz.
  • Szaruman #8
    Sztem eddig a DC volt a legjobb, rókabőr inkább az SS :)
  • galocza #7
    azt, hogy egy elég sikeres játéknak 5(!) év után folytatást adnak ki, nem nevezném rókabőrnek.
    eszembe jutott valami ilyesmi a kiegekkel kapcsolatban, de tekintve az újdonságokat még azok sem igazán azok.
    winter assault: egy új banda, érdekes, négyszeres újrajátszhatóságot biztosító (ám rövid) szingli játékmenet, új egységek.
    dark crusade: 2 új faj, területfoglalós, egyszerű stratégiai keret á la defender of the crown, új egységek. sajna nuku sztori. több újdonság, mint a wa-ban, mégis nekem ez volt inkább rókabőrszagú.
    soulstrorm: 2 új faj, "légi" egységek, uaz a dotc-stratégia csak épp égitestekre szétosztva. nekem a legrókabőrösebb.
    a 2 utolsónál legalább megpróbálkozhattak volna vmi újrajátshatóság-növelővel, pl véletlenszerű a kezdőbázis. tényleg, nem akar vki ilyen modot készíteni nekem? 8)
    mivel én nem vagyok nagy rts-es, a dow-sorozat is elsődorban a wh40k világa miatt fogott meg, engem a szingli rész érdekel igazán és az csak az eredeti játékban tisztességes, a wa-ban tűrhető, az utolsó kettőben vicc. bár into the breachen gépi ellenfelek ellen több tucat skirmisht vívtam relaxációként 8).
  • PAtr0n #6
    Már nem azért, de az elsőt is a THQ adta ki...
    Jó kis csapat fejleszti ezt a játékot, csalódni nem fogunk az biztos. Az meg hogy rókabőr ...az elég relatív. Sajnos már muszáj fejleszteni a grafikát, ha tovább szeretnék vinni a történetet, egyszóval ők is haladni szeretnének a korral. Még így is jó, hogy megkaptuk a Soulstorm-ot, még a régi graf-al, amivel spec nekem semmi bajom, mert nagyon jól optimalizált, és szép. Az egyik legjobb RTS-nek ezt a játékot tartom, és örülök, hogy folytatják a srácok.
    Epekedve várom a folytatást, addig kihúzom a Soulstormmal amit most hard-on kezdtem el, mediumon meguntam olyan könnyű volt... Így már jó! ;)
  • Zaraki Kenpachi #5
    WAAAAAAAAAAAAGHHHHHH!!!!!!!!

    Enginje a DoW 2 -nek rohatt jó az már tuti :D kérdés hány faj lesz benne, lehet hogy a Tyranidak is benne lesznek, mivel elsőben azért nem voltak mert az engine nem bírta volna el (kicsit érdekes kifogás)
  • Szaruman #4
    Sztem nem rókabőr lesz. A relic által csinált utolsó kieg (Dark Crusade) is elég jó lett. Én bízok bennük :)
  • Mormotak #3
    DoW 2 hivatalos honlap: http://www.dawnofwar2.com
  • kakaoskalacs #2
    rokabürke :D
  • sirpalee #1
    Milyen meglepő...