Alex

Sims 3 - első képek

Az EA elindította a Sims 3 honlapját, és közzétette az első nagyfelbontású képeket a játékból.

Az első Sims 2000-es megjelenése óta a márkanévvel fémjelzett termékeket 98 millió példányban adták el, és 22 nyelvre fordították le. Most az EA bejelentette a folytatást, melyben korlátok nélküli játékot, szabadabb kapcsolati rendszert és mélyebb kidolgozottságot igérnek. A játék 2009-ben fog megjelenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #23
    Az alapvető különbség a kettővel szemben nem a grafikában van.....hanem , hogy az emberkéink vagy simek sokkal nagyobb szabadságot kapnak a játékban.Például te választhatod ki a meglevő alapanyagokból , hogy mit szeretnél főzni vagy mit tudsz főzni, simán járkálhatsz a szomszédhoz át vagy épp be a városba stb stb
    Lényegében semmiben nem különbözik a kettőtől de ezeket az újtásokat kiegészítőként nem lehetett volna hozzáadni. Ezért kell egy teljesen új széria
  • Vorpal #22
    Pozitiv vélemény : egy jó kis multi jó volna bele - alázni a szomszédot? na ? lehet brainstormingolni.
  • DarkEvilPiccolo #21
    Egyébként szerintem sem egy nagy eresztés a Sims, legalábbis közel sincs akkora, mint a por amit kavarnak neki világszerte.
    Egydzerűen ha olyanom van, akkor játszom vele, ennyi.
    Innen látszik, hogy az átlagos emberből van a legtöbb a Földön, mert az ilyen dolgokat mint a Sims, bírják a legjobban...
  • DarkEvilPiccolo #20
    Szerintem egyértelműen egy "alap" Sims-et kapunk ismét.
    És a grafika szerintem sem jobb a 2-nél, sőt, szerintem rosszabb, vagy inkább másabb.
    Kábé mint a Fifa sorozatok, a grafika ott is egyre csak romlott, szerintem a 2001-esnek volt még kiemelkedő grafja, és a 98 volt szerintem a legszebb ha azt nézzük mikor készült. A többi kukába való volt.

    "screenshotokon mindig jobbnak mutatjak, mint amilyen igazibol lesz (marketing)"
    Ez is igaz!
  • balage187 #19
    Az EA ezzel megint sokat fog kaszalni. Kerdes, hogy benne lesznek azok a funkciok, amik kiegeszitokkel jottek a 2-be. Ha nem, akkor kezdodik majd minden elolrol.
    A grafika egyaltalan nem jobb a 2-jenel. Es azt ketlem, hogy a vegleges verzioba jobb lesz. Altalaban az elozetes screenshotokon mindig jobbnak mutatjak, mint amilyen igazibol lesz (marketing).
    Egyebkent en jatszottam a Sims 2-vel, de be kell valljam hamar meguntam. Valamikor megjott a kedvem, hogy jatszak, de mar a hazepites elejen el is ment. :P Szoval hiaba van hozza rohadt sok kiegeszito nem ertem, hogy egyesek mit szeretnek ebben ennyire. Pedig alapjabanveve nekem tetszene egy eletszimulacio. Ez valamiert megse jon be.
  • DarkEvilPiccolo #18
    Szerintem a usereknek semmiképp nem okozz nagyobb örömöt mintha mondjuk egy újabb Sims 2 kiegészítőt adnának ki, sőt éppen ellenkezőleg.
    Új Sims = hatalmas rendszerkövetelmény.
    Legalábbis szerintem, mert asszem a 2-nek sem volt valami kicsi az igénye.
    És akkor mi jön? hát persze, hogy fejleszteni kell ha az ember akar játszani vele, mert lehet, hogy olyan gépezete van amin még a 2 úgy ahogy el ment, viszont lehet, hogy a 3 már nem fog...
  • magyarvok #17
    Szar, semmi újítás, csúnyább, undorító rókabőr, stb, soroljátok itt a negatív jelzőket.
    De egy kicsit gondoljatok már bele! Rókabőr? Az! Igen! És? Miért csinálja az EA tovább? Éppen ezért. Alig kell vele dolgozni, és hülyére keresik magukat. Hát akkor miért ne csinálnák?
    Szidni totál felesleges a játékot, rengeteg embernek örömet okoz, a vállalat pénzt szerez, mondhatni mindenki jól jár.
  • DarkEvilPiccolo #16
    Hát én speciel utálom a mónikasót, viszont a Sims 2-t bírom.
  • pepe792 #15
    ez a játék a mónika só számítógépes megfelelője. gagyi mind a kettő.
  • bertino #14
    de, hogy ez mekkora szar :DDD
    pff.