Sims 3 - első képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényegében semmiben nem különbözik a kettõtõl de ezeket az újtásokat kiegészítõként nem lehetett volna hozzáadni. Ezért kell egy teljesen új széria
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egydzerûen ha olyanom van, akkor játszom vele, ennyi.
Innen látszik, hogy az átlagos emberbõl van a legtöbb a Földön, mert az ilyen dolgokat mint a Sims, bírják a legjobban...
DBZ is My Favourite
És a grafika szerintem sem jobb a 2-nél, sõt, szerintem rosszabb, vagy inkább másabb.
Kábé mint a Fifa sorozatok, a grafika ott is egyre csak romlott, szerintem a 2001-esnek volt még kiemelkedõ grafja, és a 98 volt szerintem a legszebb ha azt nézzük mikor készült. A többi kukába való volt.
"screenshotokon mindig jobbnak mutatjak, mint amilyen igazibol lesz (marketing)"
Ez is igaz!
DBZ is My Favourite
A grafika egyaltalan nem jobb a 2-jenel. Es azt ketlem, hogy a vegleges verzioba jobb lesz. Altalaban az elozetes screenshotokon mindig jobbnak mutatjak, mint amilyen igazibol lesz (marketing).
Egyebkent en jatszottam a Sims 2-vel, de be kell valljam hamar meguntam. Valamikor megjott a kedvem, hogy jatszak, de mar a hazepites elejen el is ment. 😛 Szoval hiaba van hozza rohadt sok kiegeszito nem ertem, hogy egyesek mit szeretnek ebben ennyire. Pedig alapjabanveve nekem tetszene egy eletszimulacio. Ez valamiert megse jon be.
Új Sims = hatalmas rendszerkövetelmény.
Legalábbis szerintem, mert asszem a 2-nek sem volt valami kicsi az igénye.
És akkor mi jön? hát persze, hogy fejleszteni kell ha az ember akar játszani vele, mert lehet, hogy olyan gépezete van amin még a 2 úgy ahogy el ment, viszont lehet, hogy a 3 már nem fog...
DBZ is My Favourite
De egy kicsit gondoljatok már bele! Rókabõr? Az! Igen! És? Miért csinálja az EA tovább? Éppen ezért. Alig kell vele dolgozni, és hülyére keresik magukat. Hát akkor miért ne csinálnák?
Szidni totál felesleges a játékot, rengeteg embernek örömet okoz, a vállalat pénzt szerez, mondhatni mindenki jól jár.
DBZ is My Favourite
pff.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
csak valakinek az jön be,hogy lenyomjon 3 gépet egy RTSben, van aki
elsõ akar lenni egy autóversenyben stb...
Aki meg simssel játszik annak meg az a siker, ha sikeresen fel tud fejleszteni
egy családot, vagy éppen sikeresen kinyírja õket😄
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Szerintem tök felesleges egy új Sims.
A 2-höz nyomassanak kiegészítõket azt csá.
Persze a pénz nagy úr.
Újabb rókabõr lehúzása van folyamatban a Sims-rõl.
DBZ is My Favourite
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
na kb ez az újítás az egészben ...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit