Ötvös Tibor

Már letölthető az Assassin's Creed

Hivatalosan csak áprilisban jelenik meg a konzolokon már nagyon sikeresnek mondható Assassin's Creed PC-s verziója, ám a nagyobb fájlcserélő oldalakon már felbukkant a játék.

A letöltőknek rossz hír, hogy az ellopott verzió nem a végleges változat. A feltört játék rengetegszer lefagy, akadozik, nincs még rendesen optimalizálva, ráadásul sok pályarész nincs is rajta. Ráadásul a lemezen sincs fent minden adat, szóval időnként maga a játék - és vele együtt a rendszer - is összeomlik.



Jó hír, hogy a pletykák szerint talán már jövőre újból kézbe vehetjük Altair irányítását - legalábbis konzolokon. A Ubi Soft ugyanis nagyon szeretné elkerülni, hogy az Electronic Arts bekebelezze őt és ezt eddigi sikerjátékaik folytatásaival szeretnék elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pinduri #26
    nekem ki kell néh kapcsolni a játokot mert nem enged be más városok ba de ha 1 kicsit hagyom akkor utána beenged gond nélkül es ez e bérgyilkosos téna a legjobb a világon XD putter
  • opeca #25
    Jó ez a játék, csak az orvgyilkoskodás, valahogy nem megy nekem, úgyhogy marad a szabja. Amikor a hatodik őrt is kinyírom, akkor általában kicsit visszariadnak, és egy időre békén hagynak:)
  • moRtiZ #24
    Nekem annyira bejon, hogy meg fogom venni eredetibe is. Az hogy toltam warez verzioval, az csak megerositett ebbe az elhatarozasomba. Nagyon jo ez a jatek.
  • Norbry #23
    Természetesen leszedtem megnézni a játékot: nekem nagyon bejön, bár a bunyós részek nem lettek olyan pörgősek mint a PoPban de ahogy haladsz előre a feloldott kombókkal szép dolgokaz lehet művelni, az meg hogy könnyű addig igaz míg kiskatonákkal harcol az ember, de ha egy Templarral kell bunyózni az már más tészta (föleg ha még egy páran vannak mellette).
    Az optimalizálásról annyit, hogy ha ez a tört még nincs jól optimalizálva akkor nagyon várom a teljes verziót, mivel ez is teljesen simán fut max beállítások mellett 1280X1024-75Hzen dx10-zel, még akkor sem akad be amikor a kilátók tetejéröl szétnézel a városban...
  • dronkZero #22
    Simán lehet, hogy szándékosan a kiadó szivárogtatta ki. Most ez a szar verzió jól elterjed, ha kijön a full is warezban, akkor majd válogatni kell, sokan akkor is még a hibásat fogják tölteni és megosztani, ennek hatására néhányan felbasszák az agyukat és megveszik boltban.

    Én meg várok, és majd odafigyelek... :P
  • Gascan #21
    akkor ott valami nagyon nincs rendben mert nekem 1024*768 csak az arnyek van mediumon, meg a vsync kikapcsolva es egyaltalan nem akadozik :)

    Egyebkent egesz jo a jatek, en tuti megveszem ha kijon
  • sanner011 #20
    "A Ubi Soft ugyanis nagyon szeretné elkerülni, hogy az Electronic Arts bekebelezze őt és ezt eddigi sikerjátékaik folytatásaival szeretnék elérni." - Helyes.
  • retek683 #19
    persze 7300 gs gyengébb mint egy 6600gt ne mesélj már itt mikor ÉN az x1950 esemen szaggatva jáccom nem azt kell nézni hogy a trainer hogy megy hanem majd amikor beérsz damaszkuszba ott lowon is minimumon is 20 fps
  • opeca #18
    Az, hogy meg sem jelent, és, hogy nincsen egy "kézzel fogható" verzió, két külön dolog.

    Gyanítom a fejlesztők közül szivárogtatta ki valaki. Bár elég magas beosztásban kellett lennie, hogy egy egész játékot kitegyen, lehet, hogy meg volt tervezve, egy kis beetetés gyanánt.
  • koschwarz #17
    szerintem pont hogy inkább elrettentő a cikk. mondjuk én speciel egyébként sem töltöttem volna le.