Ötvös Tibor

Hamis Bioshock 2 képek

Érdekes dolog borzolta fel tegnap a kicsit komolyabb FPS-ek rajongóit. Az egyik játékmagazinban ugyanis állítólag a nagy sikert aratott Bioshock folytatásának első vázlatait tették közzé, melyekről még aznap kiderült, hogy nem valódiak.

A képeken a Bioshock 2: The Journey Begins felirat dyszelgett, ami egyébként bele is illik az eddig megjelent infórmációkba. Nem hivatalos források szerint ugyanis az FPS második részében az előzményeket játszhatjuk végig. A fejlesztő Irrational Games azonban szinte a képek megjelenésével egyidőben már cáfolta is a hírt, miszerint ezek a képek az ő kezük munkája lenne.



Egy kis nyomozás és máris kiderült a valóság. A képeket a Bioshock egyik elkötelezett rajongója készítette, aki az iskolában azt a feladatot kapta, hogy rajzolja meg egy számítógépes játék lehetséges folytatását. Meg is tette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sirpalee #5
    hát ezt egy házifeladatnak beadni, nem rossz :)
  • pitbulllll #4
    peterx ügyi vagy....
  • peterx #3
    "dyszelgett" ...
  • freemanone #2
    szerencsétlenek.... ha megnézte volna kicsit jobban azt a flash api-t amit a srác gyártott akkor láthatnátok, hogy 7képnek adott nevet, és mind a BS2 1-1 lehetséges változata lenne....
  • bertino #1