Ötvös Tibor

Újra csúszik Altair kalandja

A Ubi Soft technikai vezetője, Charles Beauchemin számtalan jó dolog mellett sajnos egy kellemetlennel is szolgált. Az Assassin's Creed PC-s verziója ugyanis újabb csúszást könyvelhet el, így a legutóbb bejelentett márciusi premier április végére módosult.

Ám a jelek szerint megéri megvárni a konzolokon már nagy sikert aratott játék számítógépes verzióját. A PC-sek ugyanis feljavított mesterséges intelligenciát (az őrök és járókelők MI-je is javítva lett), konfigurálható irányítást és négy extra küldetést kapnak kárpótlásul.



Az Escort Challenge módban egy bérgyilkostársunk útját kell biztosítanunk. Az Archer Assassination tűnik a legnehezebbnek, ebben egy megadott területen lévő összes íjászt ki kell iktatnunk anélkül, hogy a többiek észrevennének. A Rooftop Race Challenge-ben egyik informátortól kell eljutni a másikhoz - természetesen adott időre. A legérdekesebb maradt a végére. A Merchant Stand Destruction Challenge módban a kijelölt áldozatunkkal bármilyen kapcsolatban álló emberkéket kell kivonnunk a forgalomból.

Megérkezett Altair első, mozgóképes PC-s bemutatkozása is, amit fent nézhettek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #16
    Nem rossz játék az AC. Persze a POP és Thief trilógia után kijönni egy ilyen stílussal, nem könnyű feladat, de szvsz egész szépen megoldották a fejlesztők.
    Minőség tekintetében majdnem POP szinten van.
  • koschwarz #15
    ez a jade csaj egyszerűen úgy helyes ahogy van.

    egyébként meg senki nem mondta, hogy rossz lett a játék, konzolra sokat eladtak belőle, sikeres. inkább néhány dolog nem teljesen úgy valósult meg, ahogy vártuk.
  • ZsZso #14
    Március 3. óta újra nyilatkozott Charles Beauchemin? Mert ott azt mondta, hogy április elején fog megjelenni a játék (Amerikában ... Európáról egy szót nem szólt) - ez semmiféle csúszást nem jelent, hisz Amerikában április 8 volt eddig is a játék megjelenési dátuma.

    Hiteles forrásból származik a hír? GS úgy véli az EU verzió tolódik április elejére, itt április végét olvashatunk. Mi ez, a magyar internetes sajtó megpróbálja felüllicitálni a másikat? Már várom amikor a HardWired kiírja, hogy május közepén jön a játék.
  • bitbandita #13
    Tudom, trendi fikázni a 3.-at de nekem tetszett az is. A hibái ellenére a hangulat ott volt, és nekem ez a lényeg
  • Kindred Blades #12
    Naná, hogy nem mondható tökéletesnek, ha még egyszer nincs is befejezve :)
  • Balumann #11
    Nem az a lényeg, hogy konzolos-e a játék, hanem hogy szórakoztasson. Egyébként a játék a nem szélesvásznu monitorokon fekete csíkkal jelenik meg (szles vásznu).
  • Balumann #10
    Én már a PC-s verziót próbáltam (ami nem igazán mondható tökéletesnek, kilépkedés + Jeruzsálembe nem lehet bemenni). Nekem nagyon tetszik a játék. Nemtudom, a történet nekem tetszik. Rendben van, hogy sokszor van ismétlődő küldetés, de ettől függetlenül szerintem nagyon élvezetes játék. A menekülés, mászkálás is nagyon jó a játékban. Nemtudom aki azt mondja hogy nincs újítás csak grafikában, az hol játszott már ilyet. Az emberek tényleg mintha ott lennének, reagálnak a dolgokra, és nem is lehet átmenni rajtuk. Grafika nem csak szép, hanem nagyon illik a játék hangulatához, sajnos erre nincsen sok példa...
    A mozgás is nagyon jól ki lett dolgozva, mászások, ugrálások, buggal sem találkoztam még.
    Én már rég óta vártam egy hasonló játékra.
  • SonicBoom #9
    Sajnos tényleg kezd Hollywoodra hasonlítani a játékipar, csak a bevétel számít, megrendelésre gyárják a nagyátlag gamét a tömegnek, újítás csak a grafikában van, a játékmenet meg ahogy sikerül.

    Most játszottam végig (sokadjára) a Flahback-et, hát banyek, egy 15 éves játék, játszható, szép, hangulatos, jó sztori, minden! 1993-ban adták ki! Visszafele megyünk?(válasz fentebb)
  • Polemius #8
    bitbandita:
    Csak ne az legyen, mint a Thief 3-nál, hogy rettentően konzolos lett az egész játék. Hiába volt szebb, az első két rész sokkal jobb, hangulatosabb volt.
  • bitbandita #7
    Istenem, csak egy Thief4-et adj nekem! Megígérem jó leszek!