Ötvös Tibor

Megszűnő THQ játékok

Úgy tűnik nem megy a THQ szekere, hiszen elég komoly franchiseok megszűntetését jelentették be a minap. Hölgyeim és uraim, készítsék a zsepiket!

Első és legfájdalmasabb hír a még meg sem jelent Frontlines: Fuel of War PS3-as verziójának törtlése. A cég csak X360-ra és PC-re jelenteti meg a demó alapján nem túl megnyerő háborús FPS-t. Arról nem szól a fáma, hogy egy esetleges siker beindítaná a Sony-verziót vagy sem.



Szintén törölték az ígéretes Destroy All Humans!: Big Willy PS2-es változatát is. Bezárt a kaliforniai illetőségű Concrete Games. Akinek nem cseng ismerősen a fejlesztőgárda neve, ne magát hibáztassa. A cég első játékán dolgozott, ám a stáb tagjai eddig olyan klasszikusokon dolgoztak, mint a Halo, Halo 2 vagy a Medal of Honor.

Két autós franchise is megszűnt. Az Acclaimtól megvásárolt Juiced nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ám kapott egy második lehetőséget. Viszont a Juiced 2: Hot Import Nights is elhasalt a kasszáknál, így a THQ törölte a sorozatot. A Stuntman szintén hasonlóan járt. A cég a változásoktól közel 30 millió dolláros megtakarítást vár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #4
    Hm, új Red Faction?

    A második rész mondjuk nagyon konzolgagyi volt, de a (korlátozottan) rombolható környezet jópofa.

    Fizika mikor lesz ezzel kombinálva? (Már olyan értelemben, hogy ha valaminek szétlövöm az alját, akkor essen már le!)
  • DGhost #3
    Sebaj! Jön az új Red Faction, melyet már jó 3 éve fejlesztenek! Majd az hozza a színvonalat és a pénzt. Reméljük...
  • Skeez #2
    Pedig a Juiced kalsszik!
    A második részt még nem volt alkalmam tüzetesebben kipróbálni, de első nekifutásra nem annyira tetszett az elődjéhez képest. Viszont még mindig jobban élvezem, mint egyes konkurens gamékat.
    Kellemetlen meglepi.
  • schrank #1
    "a demó alapján nem túl megnyerő háborús FoW..." mert aztán a cod4 kurva megnyerő 2007-ben zsbkendőnyi pályákon több tucat idióta cél nélkül lődöz láccik ki se bróbálta a frontlines betat