Ötvös Tibor

Siker a Devil May Cry 4

Nem meglepő a ma érkezett hír, miszerint a Capcom legújabb játéka, a next-gen konzolokra már megjelent Devil May Cry 4 komoly siker már most, premierje után egy héttel.

A hír azért nem hat a meglepetés erejével, mert anno az X360 verzió demóját több, mint egymillióan töltötték le. Az eladások aránya azonban már egy kicsit meglepőbb. A DMC 4 ugyanis PS3 exkluzívnak indult, mégis, a jelenleg eladott példányok 61%-át a Microsoft konzoljának tulajai vásárolták meg.



A maradék 39% a Sony gépében pörög jelenleg is. A Capcom további százezres eladásokat remélhet az április 1-én megjelenő PC-s verzió kapcsán is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hardgamer #13
    Bill Gates papa lefizette a világot. :)
  • Hoz_Hun #12
    "Felhivtam a figyelmet arra tényre hogy megint egy jólsikerült cikk ami kedvesen az egyik oldalt favorizálja."

    [b]A cikk leírja, hogy Xboxra többet adtak el. Ebben hol jön le az hogy jobban favorizálja a cikk az Xboxot? Tényt közöl! Jézusom! Kezeltetni kéne pár PS3 tulajt. Hihetetlen![b]
  • xizor #11
    vigyázz, az MS figyel és elkap!
  • HAF Rigel #10
    értem oké. én a 100% belül gondolkodtam , de úgye egyenlőség eléréséhez azaz a 50-50 hez 22% többet kellene .
  • savior #9
    ha a te fizetesed 39000 es kapsz 11% fizu emelest, akkor 61000 ft-t fogsz keresni? na ne mar :). majdnem 2-szer ennyit kellett volna ps3-ra eladniuk, hogy utolerjek az xbox360 eladasokat.
  • HAF Rigel #8
    Szidtalak én téged vagy akármidet . gondolkozzál már el egy kicsit .
    Felhivtam a figyelmet arra tényre hogy megint egy jólsikerült cikk ami kedvesen az egyik oldalt favorizálja . de sorolhatok példákat
    Gamestar újság 2008 ujdonságok . Minden kategoria + mit várok xbox360ra . Hoopsz olyan nincs hogy Mit várok Ps3 ra .
    Formula Magazin Burning Pradise "hirdetés " leírás . A szövegben ez van írva " a teljes játékélményt csak xbox360on ", miért a ps3 verzió külömbözik valamiben ?
    Most kb ennyi jutott eszembe de biztos találnék még tobb ilyen cikket .
    11% onan jött ki hogy 50 -50 hez képest 11% maradt el a ps3 , mikor fele anyi konzol van a piacon. Egyébként tényleg jó játék nagyon szeretem pedig eddig távol ált tölem ez a müfaj. A kedvesem is megkérdezte amikor eliditottam milyen filmet nézel , az első prologus iszonyat . Ajáték egyenlőre tökéletesen megérte a 14ezer ft .


    5i tökéletesnen igazad van a játék a lényeg a többit le kell szarni , hisz a játékélményért játszik az ember nem azért hogy hadakozzon bárkivel is
  • 5i #7
    Milyen 11%? 61 és 39 között 22% van. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy van egy remekül sikerült játék, mely egy olyan konzolon is arat, melyre meg sem akarták jelentetni. Egyébként ezt az állandó ugatást mindig a PS3-tulajok kezdik. Nekem Boxom van, mégis az a fontos, hogy olyanokkal beszélgessek, akik szintén szeretnek játszani. MINDEGY, MILYEN GÉPEN!!!!

    Egyébként pedig az utóbbi idők legjobb játékát is a SOny készítette, ez pedig a PSP-s Patapong. Örülnék, ha a Mass Effect megjelenne a SOny gépére és én is szívesen vennék egy Uncharted-et X360-ra. ENnyi. Peace.
  • Csudri #6
    "És mivel Márc.23 óta megvan (megjelenés napja )" Verjed csak magad erre! Leülhetsz!
  • Super DANTE #5
    Egyébként ezek a számadatok csak Angliára vonatkoznak, Japánban például jelentősen több fogyott PS3-ra, mint a másik konzolra, valamint ott jelenleg is a top 10-ben van.
  • narumon #4
    Hehhe én meg nem értem a PS3 tualjokat, hogy miért kötnek bele mindenbe? Ez a cikk egy tényt közöl: "A DMC 4 ugyanis PS3 exkluzívnak indult, mégis, a jelenleg eladott példányok 61%-át a Microsoft konzoljának tulajai vásárolták meg."

    Ezen nem tudom mit nem lehet érteni, miért kell mást belemagyarázni? Miért kellene egy cikkírónak a konzolok eladásait is mellékelnie? Ráadásként a Capcom is eladott példányokból zsebeli be a pénzt tehát őket sem az érdekli, hogy melyik gépből mennyit adtak el, hanem hogy a játékból mennyit adtak el. Máson nem is agyalnak. Ennyi.